"ANITA SPAVALA SA POLA VLASNIKA KAFANA": Ajfonka otkrila mračnu prošlost Matorine NEVERNE SUPRUGE - ona sve zna, a ovo KRIJE!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon progovorila o nevernoj supruzi svoje dobre prijateljice!

"ANITA SPAVALA SA POLA VLASNIKA KAFANA": Ajfonka otkrila mračnu prošlost Matorine NEVERNE SUPRUGE - ona sve zna, a ovo KRIJE!

Foto: TV Pink/printscreen

Starleta i bivša rijaliti učesnica Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, bila je jedna od zvanica na venčanju svoje prijateljice Jovane Tomić Matore sa Anitom Stanojlović, koje se letos odigralo u Crnoj Gori. 

Tijana je žestoko oplela po Aniti, koja je Matoru prvo izdala sa Mateom Car, a sada joj izaziva emotivne i nervne slomove zbog flerta sa Anđelom Rankovićem.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Tijana Ajfon

Matoru znaš baš dugo, kako gledaš na ovo što joj se dešava sa Anitom u Eliti?

- Jovana nikada nije igrala rijaliti, pgotovou kad su emocije u pitanju. To je jedna od najsrčanijih osoba koje sam u životu upoznala, ona će se razboleti zbog toga, žao mi je. A što se Anite tiče, preskupo sam obučena da bih je komentarisala. Imam staža i godina da bih komentarisala osobu koja se juče pojavila i pre nego što je ušla u rijaliti, izj*bala se sa pola vlasnika kafana. Matora sve zna i sve joj je oprostila. Meni je ispod svake časti da je komentarišem. Ne mogu ja da komentarišem Anitu koja ne zna šta je Luj Viton. Nema elementarnu kulturu. Letela je prvi put avionom sa Jovanom, nije znala da je Zanzibar na drugom kontinentu - rekla je Tijana.

Kako je moguće da je svaka Matorina devojka strejt?

- Jovana je u vezi muško i ne voli devojke koje vole samo žene, već biseksualne osobe, baš kao što je Anita. Jovani se nikad ne bi svidela Bojana iz rijalitija. Jovani sam se ja sviđala, zato što sam normalna osoba. Sama je kriva, takve traži, pa joj posle unište život. Matora je zaslužila da pobedi ove godine, ne zbog toga što je žrtva, već zato što je deset godina u rijalitiju. Treba da uzme pare, otvori biznis i da završi sa svim k*rvama - ispričala je Ajfonka, prenosi "Svet".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Anita

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

22.12.2023 12:27

Našla "Madam" Ajfon koja je švercovali prostitutke preko Drine, koja se hvali sa preko trideset abortusa (kao i njena dojučeranja Majakita) da brani okoreli lezbaču i najpidliju osobu u realitijima ikada. Čuj ne zna šta je Luj Viton a ona nije znala šta je Ajfon po kome je dobila ime. Matora i Ajfonka su sve drugarice izdale, setimo se Ružice...