ANĐELO SE SKINUO PRED ANITOM, ONA ODMAH KRENULA U AKCIJU: Vrele scene u izolaciji, Ranković otišao korak dalje!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković je udario Aniti čežnju, pa se skinuo pred njom, ona jedva uspela da se iskontroliše.

ANĐELO SE SKINUO PRED ANITOM, ONA ODMAH KRENULA U AKCIJU: Vrele scene u izolaciji, Ranković otišao korak dalje!

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković borave u izolaciji ove nedelje, s obzirom da ih je vođa, Marko Đedović, postavio za potrčke. Iako je Anđelo jasno stavio do znanja Aniti da neće biti u vezi sa njom, Stanojlovićeva ne odustaje od namere da zavede Rankovića i odvuče ga u krevet, a uveliko je isplanirala da će doći do spajanja dušeka, do čega i dalje nije došlo.

Sinoć, nakom emisije "Gledanje snimaka", Anita se ranije pripremila za krevet, pa otišla u izolaciju, a potom je stigao i Anđelo, koji je želeo da udari čežnju svojoj cimerki. Skinuo se u donji veš, pa defilovao u izolaciji, a Stanojlovićeva nije skidala pogled sa njega.

Inače, Anđelo je nedavno u emisiji jasno stavio do znanja Aniti da neće biti u vezi sa njom, te da od njega to ni ne očekuje:

- Drago mi je da je nasmejana i vedra, uvek je lepše to nego kada je neko tužan. Ja sam rekao da ona meni prija i lepa je, ali sam rekao da ne želim prerano da govorim i razmišljam o vezi. Još je rano, nismo se upoznali. Ja ni napolju nema ozbiljne veze i tako živim. Nije mi normalno da ovde uđem u vezu - poručio je Ranković.

Nakon ove izjave, Anita razgovarala sa Anđelom u sobi za izolaciju, kako bi pokušala da sazna na čemu je sa njim i da li može da se nada da će uskoro da uđu u vezu, međutim, on je bio jasan da mu je još uvek rano za vezu i da nema u planu da ozvaniči odnos sa njom nakon samo nekoliko dana što je proveo u Beloj kući. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading