OTKRIVEN ANĐELOV PLAN SA ANITOM: Ništa od veze, Stanojlovićevoj se crno piše! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković se izlanuo, pa otkrio da mu veza sa Anitom Stanojlović nije u planu.

OTKRIVEN ANĐELOV PLAN SA ANITOM: Ništa od veze, Stanojlovićevoj se crno piše! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnica "Elite" Anita Stanojlović izazvala je pažnju ostalih učesnika svojim bliskim odnosom sa Anđelom Rankovićem, nakon što je zaboravila nakon samo nekoliko dana od raskida na Jovanu Tomić Matoru.

Ona je danas sedela u pabu "Prijatelji" sa Lukom Masom, Lepim Mićom i Anđelom Rankovićem, kad im je otkrila da sutra izlazi iz "Elite" i da joj jako teško pada što će morati dva sata da se vozi do Kruševca. 

- Zamisli ustra smor, idem tamo. Spavaću u kolima - govorila je Anita, pa objasnila da ima suđenje sa bivšim mužem.

- Bila sam na suđenju, tog dana baš kad smo Matora i ja raskinule. Tužio me je, a meni niko nije rekao da imam suđenje, nije mi ni poziv stigao. Otišla sam i on je klošar platio izgleda tamo, a u izveštaju je sve protiv mene, pa sam tražila novo suđenje sa mojim izveštajem - kazala je Anita.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

 

Međutim, iako se činilo da su samo na korak do veze, Anđelo je u današnjem razgovoru sa cimerima otkrio da nema ni najmanju želju da se upusti u vezu, jer ga to uopšte ne zanima, što je iznenadilo sve prisutne, ali i publiku iza malih ekrana, s obzirom da je Anita izrazila želju da bude sa njim:

- Ma, shvatio sam, mene veze ne interesuju, jednom u osnovnoj školi i jednom ovde, to je to - govorio je Anđelo svojim cimerima, koji su ga pažljivo slušali.

- Jasno mi je, nećeš vezu - prokomentarisala je Žana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading