ŠTA SE DESILO ZVEZDANU SLAVNIĆU? Uhvaćen u JAVNOSTI, jedan detalj je svima promakao!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić uhvaćen u javnosti!

ŠTA SE DESILO ZVEZDANU SLAVNIĆU? Uhvaćen u JAVNOSTI, jedan detalj je svima promakao!

Foto: ATA Images/M. P.

Bivši zadrugar, Zvezdan Slavnić, poznat po svom retkom prisustvu na javnim događajima, ovog puta je napravio izuzetak. Uhvaćen je u javnosti, a povod nije bio ni malo nevažan - utakmica njegove omiljene ekipe, Crvene Zvezde.

Zvezdan, koji je inače poznat kao osoba koja ceni privatnost i retko se pojavljuje na javnim događajima, ovog puta nije mogao da odoli pozivu igre. Kao verni navijač Crvene Zvezde, odlučio je da podrži svoj tim i prisustvuje utakmici.

Njegovo prisustvo na stadionu nije prošlo nezapaženo. Fotografija na kojoj je Zvezdan uhvaćen u gledalištu brzo se proširila društvenim mrežama. Na fotografiji se jasno vidi kako uživa u utakmici, sa osmehom na licu i očima uprtim u teren.

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić na utakmici Crvene Zvezde

 

Iako je poznat po tome što retko deli detalje svog privatnog života, Zvezdan je ovog puta odlučio da sa fanovima podeli deo atmosfere sa utakmice. Objavio je fotografiju sa stadiona na svojim društvenim mrežama, uz komentar pun emocija i podrške za svoj tim.

Ova njegova retka pojava u javnosti izazvala je veliko interesovanje među fanovima i medijima. Mnogi su bili iznenađeni njegovim prisustvom, ali su isto tako bili oduševljeni što su imali priliku da ga vide u ovako opuštenom i srećnom izdanju.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je stekao popularnost kao učesnik rijaliti programa “Zadruga”. Iako je od tada prošlo dosta vremena, njegova popularnost nije opala. Naprotiv, fanovi su i dalje zainteresovani za njegov život i raduju se svakoj prilici da ga vide.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić u Zadruzi

 

Ovaj događaj je još jedan dokaz koliko je Zvezdan posvećen Crvenoj Zvezdi i koliko mu znači podrška timu. Iako je poznat po tome što retko izlazi u javnost, za svoj omiljeni tim je spreman da napravi izuzetak.

Ovo je bio jedan od tih retkih trenutaka kada je odlučio da izađe iz svoje zone komfora i pokaže svima koliko mu je stalo do Crvene Zvezde. Bez sumnje, ovaj događaj će ostati upamćen kao jedan od retkih trenutaka kada smo imali priliku da vidimo Zvezdana u javnosti, uživajući u onome što voli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading