ANĐELA ĐURIČIĆ SE SRELA SA BIVŠIM ZADRUGAROM, ON RAZVEZAO JEZIK: Ovo je ISTINA u kakvom je stanju nakon RASKIDA sa Zvezdanom!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno u kakvom stanju je Anđela Đuričić!

ANĐELA ĐURIČIĆ SE SRELA SA BIVŠIM ZADRUGAROM, ON RAZVEZAO JEZIK: Ovo je ISTINA u kakvom je stanju nakon RASKIDA sa Zvezdanom!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Ivan Marinković, poznat po svom učešću u rijaliti programu "Zadruga", nedavno je bio upitan o susretu sa starletom Anđelom Đuričić. Na iznenađenje mnogih, Ivan je otkrio da su se njih dvoje zaista sreli i da je njegovo mišljenje o njoj sada veoma pozitivno.

Na svom Instagram storiju, Ivan je napisao:

- Sreli smo se, sve je okej, radi na sebi - što sugeriše da je došlo do pomirenja između njih dvoje ili bar do nekog oblika razumevanja.

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković o Anđeli Đuričić

 

Ovaj komentar je izazvao različite reakcije među fanovima i pratiteljima, koji su navikli na česte sukobe i kontroverze koje prate učesnike ovakvih programa.

Ivanovo priznanje da Anđela radi na sebi može ukazivati na to da je ona u procesu ličnog razvoja i promene, što je često tema koja privlači pažnju javnosti. Njegove reči su možda i signal drugima da je vreme za novi početak ili da je moguće promeniti mišljenje o nekome kada se stvari sagledaju iz drugačije perspektive.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković

 

Ovaj susret i Ivanova izjava mogu biti deo veće priče o ličnom rastu i opraštanju, temama koje su uvek aktuelne i koje mogu inspirisati druge da preispitaju svoje stavove i predrasude. Bez obzira na prošle nesuglasice, čini se da su Ivan i Anđela pronašli način da prevaziđu razlike i da krenu napred sa pozitivnijim stavom jedno prema drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading