ZADRUGARKI DOKTORI REKLI DA MORA DA ABORTIRA: Otkriveni stravični detalji ŽIVOTNE BORBE za potomstvo, OVO javnost nije znala!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos otvorila dušu!

ZADRUGARKI DOKTORI REKLI DA MORA DA ABORTIRA: Otkriveni stravični detalji ŽIVOTNE BORBE za potomstvo, OVO javnost nije znala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka i preduzetnica Jelena Batos na Instagram profilu otvorila je dušu o trudnoći, za koju su joj doktori i ginekolozi rekli da neće biti moguća da se iznese. Jelena je poznata kao porodična žena, koja ima dva sina, dva naslednika za koje je spremna sve da uradi. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Batos

 

Jelena je sada otvorila dušu i ispričala koliko joj je teško palo kada joj je ginekolog rekao da je situacija zategnuta, te da neće moći više da rodi. Njen stariji sin želeo je brata, te Jelena ističe da joj je želja i volja da rodi još jedno dete držala u životu, te je svom nasledniku ispunila želju i rodila mu brata. 

Komentari su se nizali jedan za drugim, ovu Jeleninu priču nije niko znao do sada. Međutim, mnogi njeni pratioci su ostali pogođeni ovim događajem, jer je poznato koliko je Jelena osetljiva kada su deca u pitanju. 

Foto: Instagram.com

Jelena Batos Instagram

 

- Malopre sam ušla u sobu da ih gledam kako spavaju... Vi niste svesni koliko sam se ja borila da svom sinu rodim brata. Nije postojao nijedan procenat da mogu ostati trudna, da bi mi posle rekli da moram da sklonim, jer dete neće preživeti. A vidite ih sada... Moj Filip je hteo brata, i Bog mu je poklonio baš to, brata. Završavam svoj snimak vezano za sve ovo, za par dana vam kačim i opet kažem iskreno se nadam da ću barem jednoj ženi moći da pomognem - napisala je Jelena Batos na Instagram profilu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading