IVAN MARINKOVIĆ SVEDOČIO JEZIVOJ STRAHOTI, KOLA SE OKRENULA NASRED PUTA: Policija HITNO izašla na uviđaj, zaglavljeni u autu!

Autor:

Zabava

18.12.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković objavio šok snimak!

IVAN MARINKOVIĆ SVEDOČIO JEZIVOJ STRAHOTI, KOLA SE OKRENULA NASRED PUTA: Policija HITNO izašla na uviđaj, zaglavljeni u autu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivši učesnik rijaliti programa, Ivan Marinković, nedavno je postao svedok stravične saobraćajne nesreće na autoputu. On je iz svog vozila zabeležio trenutak kada je automobil bio prevrnut na krov, a njegova supruga Jelena Ilić pružala pomoć ženi zarobljenoj unutar vozila. Marinković je bio vidno potresen situacijom koju je zatekao, izražavajući nevericu nad činjenicom da je žena uspela čak i da zapali cigaretu uprkos teškim povredama.

 

 

Ivan Marinković je sa nevericom opisivao trenutak nesreće, ističući da nije doživeo ništa slično u životu. Izrazio je nadu da je policija već stigla na mesto nesreće i da će sve biti u redu. Nakon što je snimio situaciju, pristupio je prevrnutom vozilu kako bi pomogao ženi koja je izvučena iz istog.

Snimak saobraćajne nesreće, kao i herojska reakcija Jelene Ilić, izazvali su veliku pažnju javnosti. Mnogi su izrazili divljenje prema Jeleni i Ivanu zbog njihove brze reakcije i humanosti u teškoj situaciji.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković i Ana Ćurčić

 

Podsetimo, Ana Ćurčić i Ivan Marinković nedavno su imali zakazano suočavanje na sudu. Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" tužila je svog bivšeg cimera zbog narušavanja njenog ugleda i časti. Tokom jednog od gostovanja Marinkovića na Pinku Ana se oglasila i otkrila da je ovu odluku donela zbog svih uvreda koje je on izneona njen račun. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading