URNEBESNO, ISTOVREMENO I JEZIVO! Ovako bi svetski vladari izgledali da su suprotnog pola: Kim Džong Un kao zanosna brineta, a tek da vidite Putinov zastrašujući pogled! (FOTO)

Autor:

Svet

18.12.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su se usijale zbog snimka kojim je, uz pomoć veštačke inteligencije, dočarano kako bi svetski lideri izgledali da su suprotnog pola.

URNEBESNO, ISTOVREMENO I JEZIVO! Ovako bi svetski vladari izgledali da su suprotnog pola: Kim Džong Un kao zanosna brineta, a tek da vidite Putinov zastrašujući pogled! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Tako, na primer, imamo priliku da vidimo Vladimira Putina, Kima Džoa Una i Džoa Bajdena kao žene, ali i kraljicu Elizabetu kao muškarca.

Pogled žene u telu Vladimira Putina ledi krv u žilama, a raskošne obline lidera Severne Koreje bi zavele svakog muškarca.

Ipak, ne možemo a da ne primetimo činjenicu da Donald Tramp, kao žena, itekako podseća na suprugu Melaniju Tramp, a to je slučaj i sa Bilom Klintonom koji neodoljivo liči na suprugu Hilari

 

Moćna veštačka inteligencija

I ne, ovo nije ni približno sve što je moguće da moćna veštačka inteligencija naslika. Ona čak može da zameni i zakonodavce, kada to prilike nalažu. 

Nedavno smo uzvestili kako da je gradsko veće Porto Alegrea, glavnog grada brazilske države Rio Grande do Sul, donelo zakon čiji je tekst u celini napisan uz pomoć veštačke inteligencije (AI) proizvođača ChatGPT. 

Dokument je kreirala AI uz pomoć upita koje je uneo član gradskog veća Ramiro Rosario, a predlog tog zakona dozvoljava opštini da poreskim obveznicima ne naplaćuje zamenu vodomera ako su ukradeni, preneo je TASS.

Naša strategija je bila da nikome ne kažemo da je to uradila veštačka inteligencija, samo smo hteli da sprovedemo eksperiment. Narednih godina društvo će se suočiti sa revolucijom u raznim oblastima zahvaljujući veštačkoj inteligenciji i politika neće biti izostavljena iz ovih promena - rekao je Rosario.

Američka kompanija OpenAI uvela je uslugu ChatGPT 2022. koja komunicira sa korisnicima u režimu dijaloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading