ISPOVEST Željka Samardžića: Želja mi je da umrem pre svojih najmilijih! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu emisiju "Ispovest" gledajte na našem jutujub kanalu Republika Tv.

Naš večerašnji gost u emisiji "ISPOVESTI" na portalu Republika.rs i Jutjub kanalu Republika TV je pevač Željko Samardžić.  

Željko je pred našim kamerama rekao da mu je najveća želja da ode na onaj svet pre svih u porodici, te i da to često priča kad govori o tome koliko ih voli.

- Ponosan sam na ćerke i mislim da je moja žena Maja najzaslužnija što su one takve. Ipak smo došli iz jednog manjeg grada u metropolu, dogodile su nam se najlepše stvari u životu, ćerke me nisu obrukale nijednog trenutka. Najmanje sam bio kući, najviše na putu, a priroda je odredila muškarca da stvara da bi njegova porodica što bolje živela. Bio sam uz njih i biću do poslednjeg daha. Kad me neko pita koja mi je želja, kaže im da želim da odem s ovog sveta pre ćerki, unuka i pre moje Maje - priča pevač i dodaje koliko voli da se vrati u rodni Mostar:
- Kad odem u rodni Mostar, tamo me ništa ne boli. Valjda sam prvi vazduh tamo udahnuo, inače u Hercegovinu volim da odem i posetim grobove i prijatelje. Tamo je neka posebna klima, a ima me po celom regionu. Naravno, svi znamo da je poseban osećaj kad se vratimo kući.

 

Novu epizodu emisije "Ispovesti" pogledajte u videu na početku teksta!

 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije. Emisija “U trendingu sa Republikom", “Porodice Elitnih”, “Lično sa”, “Rolerkoster”, “Minsko polje sa Jovanom”.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

 

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading