IVAN MARINKOVIĆ SE OGLASIO POVODOM STRAVIČNOG SUDARA: Svi detalji nesreće!

Autor:

Zabava

18.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković se oglasio u trenutku stravične nezgode!

IVAN MARINKOVIĆ SE OGLASIO POVODOM STRAVIČNOG SUDARA: Svi detalji nesreće!

Foto: ATA Images, Instagram marinkovic79

Bivši učesnici rijaliti programa, Ivan Marinković i njegova devojka Jelena Ilić, doživeli su užasnu nesreću dok su vozili automobil. Ivan je odmah obavestio svoje pratioce na Instagramu o ovom događaju, izražavajući šok i zabrinutost. Na sreću, svi učesnici nesreće prošli su bez većih posledica. Ivan je podelio kadrove sa mesta nesreće, opisujući šta se dogodilo i kako su reagovali.

- Jelena upravo pomaže. Desio se strašan sudar na putu, izlazimo da pomažemo ljudima koji su zaglavljeni u automobilu. Sreća, ispred nas je policija. Jao, nadam se da je sve okej! - rekao je Ivan uplašeno, pa podelio kadrove sa mesta nesreće.

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković Instagram

 

- Ljudi, ja ovo nisam doživeo u životu. Evo ga naš auto, bili smo bukvalno iza njih. Ne znam kako je ova žena živa, ona je uspela čak i cigaretu da zapali. Jelena ju je izvukla iz kola. Jedan automobil je udarila pozadi, ali vozač je dobro - objasnio je bivši rijaliti učesnik, a po tonu njegovog glasa jasno je da je više nego potresen situacijom u kojoj su se on i njegova devojka neplanirano našli.

Foto: Instagram.com

Ivan Marinković Instagram

 

Marinković i Jelena Ilić upoznali su se tokom učešća u rijaliti programu i ubrzo su shvatili da imaju posebnu povezanost. Iako je njihova veza bila turbulentna u jednom periodu, u poslednje vreme su uspeli da izglade odnose i uživaju u ljubavi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading