SANJA STANKOVIĆ DOBILA POZIV ZA ELITU: Progovorila o POMIRENJU sa Anđelom - ovo bi DOKRAJČILO Matoru!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka priznala da li je spremna da ponovo bude deo rijaliti programa!

SANJA STANKOVIĆ DOBILA POZIV ZA ELITU: Progovorila o POMIRENJU sa Anđelom - ovo bi DOKRAJČILO Matoru!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Bivša zadrugarka i voditelja sa RED televizije, Sanja Stanković, oglasila se za domaći medij i progovorila o gorućoj temi iz rijalitija "Elita". Naime, kako je njen bivši dečko Anđelo Ranković ušao nedavno na imanje u Šimanovcima i odmah se bacio na muvanje Anite Stanojlović, njenu bivšu devojku Jovanu Tomić Matoru podsetilo je to na situaciju kad je Anđelo isto uradio sa Sanjom, zbog čega voditeljku poslednjih dana skoro svaki dan pominju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Vladimir Lukić

Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

Da li bi učestvovala opet u rijalitiju?


- Dobila sam fantastičnu ponudu da uđem u "Elitu", ali sam je odbila. Zahvalna sam šefu i šefici na tome, kao i što su mi dali priliku da radim kao voditeljka, ali svoj život sam sredila. Jednostavno, ne postoji cena unutrašnjeg mira koji sada imam - reklaje Sanja. 

Da li bi ipak razmislila o ulasku da u rijalitiju nisu tvoja bivša devojka Jovana Tomić Matora i njena supruga Anita Stanojlović?


- Imam skoro 30 godina, razmišljam o porodici, a ne o tome da idem od jedne do druge sezone rijalitija. Postoje i prave ljubavi koje su počele u rijalitiju i završile se brakom, ali sebe vidim negde drugde - govorila je ona. 
Republika

Foto: ATA Images

Sanja Stanković i Anđelo Ranković

Tvoj bivši Anđelo Ranković je ušao u "Elitu". U kakvim ste danas odnosima?


- Dobri smo... Ne družimo se, ali bila sam na otvaranju njegovog kafića. On je drug dečka moje najbolje drugarice. Znaju svi šta smo imali, ali sada je bitno da smo OK. Nema zle krvi među nama - poručila je ona za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading