MATORU ĆE OVAJ POTEZ DOKRAJČITI: Sanja Stanković sve OBELODANILA, posle ovoga više ništa neće biti isto!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković hitno napustila Srbiju nakon što je Anđelo Ranković ušao u rijaliti ,,Elita".

MATORU ĆE OVAJ POTEZ DOKRAJČITI: Sanja Stanković sve OBELODANILA, posle ovoga više ništa neće biti isto!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nebojsa Mandic/Dragan Kadic/Nikola Mutic

Maneken Anđelo Ranković ulaskom u rijaliti ,,Elita 7" napravio je totalni kolaps u odnosu Jovane Tomić Matora i Anite Stanojlović, a sada je otkriveno gde se nalazi i voditeljka Pink Sanja Stanković, koja je takođe imala aferu sa njim. 

Poznato je svima da su Matora i Sanja imale velike ljubavne probleme zbog Anđela, a sada je donela šok odluku da napusti Srbiju. Stankovićeva je spakovala kofere, sela u kola i otputovala u Budimpeštu. 

 

Stankovićeva je na granici objavila stori i obavestila pratioce da napušta Srbiju, a samo nekoliko sati kasnije, voditeljka je objavila i video iz Budimpešte kako uživa sa svojim prijateljima. 

Sanjino ime je ponovo jedna od glavnih tema. Naime, u "Elitu" se u ponedeljak uselio Anđelo Ranković, sa kojim je Stankovićeva bila u "Zadruzi 5". Kako se Anita i Anđelo muvaju, ovo je Matoroj produbilo stare rane. Stankovićeva se oglasila, ali kao i prethodnih nekoliko puta, nije želela da komentariše skandal svoje bivše devojke.

Foto: ST/Vladimir Lukić, instagram.com/anita.tomicc, printscreen/RTV Pink

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković

 

Stvarno to ne bih komentarisala, nadam se da me razumete - poručila je Stankovićeva kratko za "Pink.rs".

Podsetimo, Matora je nakon nervnog sloma koji je doživela zbog Anite nahvalila Stankovićevu.

- Doći će trenutak kada će ova smećarka pričati najgore o meni. Ja sam sa Anđelom pričala. Pred ulazak u "Zadrugu 4" malo je falilo da se Sanja i ja pomirimo, a ja kada sam ušla ovde smuvala sam se sa Monikom. Tu ljubav nije prestala, a da ja nisam ušla tada, mi bismo bile zajedno. Ja sam nakon toga saznala da su se Anđelo i Sanja videli, ali onda smo to rešili, a meni je Anita ljubomorisala zbog Sanjine tetovaže. Najgore od svega je što ja Sanja ispala gospođa jer je stala ispred mene i rekla sve, a ova ku*vetina nije - govorila je Matora o svojoj bivšoj, te istakla da je ona ispala gospođetina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading