UČESNIKA ELITE ČEKA DEČKO U SPOLJNOM SVETU: Nikola Jovanović raskrinkan uživo na Pinku, sad se zaljubio u cimera iz rijalitija?!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite raskrinkali su Nikolu Jovanovića u sinoćnjoj emisiji.

UČESNIKA ELITE ČEKA DEČKO U SPOLJNOM SVETU: Nikola Jovanović raskrinkan uživo na Pinku, sad se zaljubio u cimera iz rijalitija?!

Foto: Pink, Shutterstock

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", voditelj je ukućanima saopštio glasove publike, odnosno koga su gledaoci izglasali kao najopsesivnijeg učesnika "Elite".

Na trećem mestu našao se Nikola Jovanović, koji je odmah prozvao Marka Đedovića, a njegovi cimeri otkrili su da je Nikola potajno zaljubljen u Đedovića. Međutim, to nije sve.

Neki poseduju informacije da je Nikola u Elitu ušao kao zauzet, odnosno da već ima dečka u spoljnom svetu, ali da se i dalje na tu temu ne izjašnjava, već da devojke koristi samo kao paravan:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Jovanović

 

- Ne bih ja da pričam o Đedoviću - kazao je Nikola.

- Bolje reci i priznaj svoje simpatije, budalo jedna. Okani me se, bolesniku jedan - rekao je Đedović.

- Imaš dečka, Nikola. Dečko ti je iz Umčara - otkrila je Sneža.

Nikola nije želeo previše da se upušta u raspravu i komentariše ovu temu, a mnogi smatraju da je upravo ova informacija razlog što se Jovanović totalno povukao u sebe.

Da podsetimo, nedavno je Miljana Kulić takođe komentarisala ovu temu, gde je prozvala upravo Nikolu:

- Što se tiče Nemanje Gačića, stojim pri svom stavu. To je moje mišljenje, da je momak latentni gej, ali on je pokvarena p*derčina. Spreman je na svet otkad je meni obio kofer, mene je sramota da ponovim neke reči. Ženomrzac je, vozi rolere po Kotežu, češka žene i plete im kikice. Šatro je sa Jovanom pevačicom, a zapravo je hteo da opere svoju seksualnost. Setila sam se da je o svojoj supruzi na početku govorio sve najgore. Što se tiče Nikole Jovanovića, Uroš ga je prepoznao, ja imam taj njuh da namirišem. On mi je jako drag, a to što je gej opredeljenja, to mene ne remeti - istakla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IGOR

12.12.2023 13:38

ma decko je toppp ima svoje ja ya rayliku od djedovica i budala preletaca