BIVŠI ZADRUGAR POSTAO GLUMAC: Dobio ulogu u domaćoj seriji!

Autor: P. R.

Zadruga

21.11.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećne vesti podelio na društvenim mrežama!

BIVŠI ZADRUGAR POSTAO GLUMAC: Dobio ulogu u domaćoj seriji!

Foto: Republika TV

Marko Stefanović

Učesnik šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Marko Stefanović, postao je glumac! Naime, iako je po zanimanju fitnes trener, bivši zadrugar nedavno je dobio glumačku ulogu u novoj, domaćoj seriji koja se prikazuje na Javnom servisu.

Naime, Stefanović je na društvenoj mreži Instagram najavio da će ga publika gledati i u narednim epizodama. Inače, ovo nije prvi put da se bivši zadrugar oproba u nekom drugom poslu, pored fitnes treninga i rada kao obezbeđenje u noćnim klubovima. 

Republika

Foto: instagramc.om/markostefanovic_official

Marko Stefanović instagram

Podsećanja radi, Sanja i Marko su nedavno potvrdili da su i dalje zajedno i da su u veoma dobrom odnosu, uprkos sumnjama javnosti u njihovu vezu. Grujićeva je istakla da su uspeli da se održe zajedno i nakon izlaska iz rijalitija, a da im je prioritet da uživaju u svom mirnom životu i vremenu koje provode zajedno. Takođe, par planira da se uskoro ostvare kao roditelji i već su odabrali ime za svoju buduću ćerku - Dunju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading