TEODORA BEŽI IZ ELITE ZBOG TRUDNOĆE: Milan Milošević saopštio ISTINU, učesnica se SLOMILA uživo u emisiji

Autor: P. R.

Zadruga

21.11.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživela emotivni brodolom zbog neuzvraćene ljubavi!

TEODORA BEŽI IZ ELITE ZBOG TRUDNOĆE: Milan Milošević saopštio ISTINU, učesnica se SLOMILA uživo u emisiji

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnica "Elite" i hapšena starleta, Teodora Balzak, progovorila je u sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje" o svom odnosu sa cimerom Nikolom Bukilić i njihovoj vezi, te spomenula i trudnoću zbog koje je htela da pobegne sa imanja u Šimanovcima.

- Ja bih da podignem Teodoru. Da li si u vezi sa Nikolom - pitao je Milan.

- Ne. Mi nismo imali te svađe non stop, onda se desio Majin ulazak i mislim da se zaljubio u nju pa je zato raskinuo. To je moje mišljenje možda grešim. Mi smo konstantno imali neke svađe, on je meni rekao da su se emocije ugasile i to je to - rekla je Teodora, te nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Nikola Elita 7 Zadruga

- Sve mi ljudi prenose, moju ljubav potopilo je razočarenje, sklonio se, kivna sam na sebe što sam ulazila u bilo kakav odnos, nije mi to trebalo ponovo u rijalitiju. Mene ne radi to nadigravanje rečima, ja sam se malo napatila ovih godina... Ne komuniciramo. Ležala sam i on je pozvao Maju da izađu i on se vratio, neko mi je rekao da ona sedi njemu u krilu - odbrusila je Teodora

- Tu osobu da napušiš ku**em, sedi odmah dole. Ko je ta osoba, ajde reci? Njoj su uvek druge osobe punili glavu zato smo i prekinuli. Ja nisam trebao sa tobom da budem, ti si lako manipulativna osoba - odbrusio je Bukilić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Nikola Elita 7 Zadruga

- Oni se ne razdvajaju 3 dana, što se okreće tema na drugu osobu, ne razumem, ono što sam ja videla to je meni bitno - dodala je Teodora.

- Ja ni u jednom trenutku nisam pričao ništa loše o njoj osim u afektu. Ja mogu da sedim u krilu kome god hoću, nisam bio spreman da te ostavim. Ti odlično znaš razloge zbog kojih smo raskinuli. Mi dok smo bili u vezi ona je uvek spominjala drugu osobu, sedela je na dve stolice a ja sam uvek tebi bio veran. Nikad devojka nije ustala da stane pored mene u raspravama - istakao je Bukilić.

- Dečko, u redu je, ja ne želim ništa od tebe, ti preboliš osobu preko noći, čim je Maja ušla ja zaboravljena - rekla je Balzakova.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Nikola Elita 7 Zadruga

- Kako može Maja da bude razlog za prekid ako imam i dalje emocije prema nekome, ali kad prelazim preko toliko stvari ne mogu to da pregrmim. Ja ovde imam pravo da radim šta hoću i nastaviću tako, kad me je izdala - rekao je Nikola.

- Najviše sam se vezala za njega kad sam mislila da sam trudna, to je meni promenilo sve. Ne mogu da pričam, teško mi je o toj temi da razgovaram - iskreno je rekla Teodora.

- Ako je i bila trudna rekla je da će da pobegne, kako sam ja mogao da se osećam u tom trenutku. Da ne mogu da vidim moje dete da ne znam gde je - dodao je Bukilić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Nikola Elita 7 Zadruga

- Zašto si sada zaplakala zbog trudnoće? Htela si da pobegneš - pitao je Milan.

- Ja sam htela da pobegnem da pročistim glavu, nebitno, proći će... Prošle su i gore stvari u životu. Sve prođe, pa će i ovo, pogrešila sam što sam ušla u vezu sa njim - dodala je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading