POLICIJA ZAUSTAVILA ANU ĆURČIĆ: Šok reakcija, bivša zadrugarka sve PRIZNALA!

Autor:

Zadruga

15.11.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otkrila kako reaguju uniformisana lica kad je zaustave na ulici!

POLICIJA ZAUSTAVILA ANU ĆURČIĆ: Šok reakcija, bivša zadrugarka sve PRIZNALA!

Foto: shutterstock, ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić je i nakon izlaska iz rijalitija ostala u centru pažnje. Ona je je za medije odgovorila na nekolio brzih pitanja, koje su zanimala javnost, a prvo je bilo bez čega nikad ne izlazi iz kuće. 

- Bez lične karte i sjaja za usta - rekla je bivša rijaliti učesnica, a onda otkrila da li je imala neke probleme s obzirom da su joj dokumenti neophodni kada izađe, te odgovorila kako policija sada reaguje kada je zaustavi:

- Lepo. Govore: "glasali smo za vas" - istakla je ona za Alo, te otkrila da joj je poslednji poziv u telefonu sa agencijom za nekretnine, s obzirom da je ovih dana u potrazi za lokalom.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić

Kada je reč o poslednjem pozivu u njenom telefonu, Ana je otkrila da je to bio poziv od agencije za nekretnine, jer je trenutno u potrazi za novim lokalom. Kao što je istakla, ne postoji poziv koji ona odbija, pa verovatno će i ovaj posao biti uspešno obavljen. Na pitanje da li bi se javila bivšem partneru, Ana je odlučila da preskoči odgovor, želeći da zadrži svoju privatnost i ne želeći da komentariše svoj emotivni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading