ANA ĆURČIĆ UNELA PORUKU U ELITU: Kamera uhvatila tajni razgovor, učesnik se IZLANUO u programu!

Autor:

Zadruga

10.11.2023

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija otkrio želju Ane Ćurčić, ovo joj je bila namera!

ANA ĆURČIĆ UNELA PORUKU U ELITU: Kamera uhvatila tajni razgovor, učesnik se IZLANUO u programu!

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Ana Ćurčić, prošlogodišnja drugoplasirana učesnica rijalitija "Zadruga", iako nije aktuelna učesnica "Elite", jedna je od glavnih tema dešavanja na imanju u Šimanovcima. Međutim, iako se neretko ograđuje od rijalitija i svake priče vezane za to, Lazar Čolić Zola se izlanuo u razgovoru sa Markom Đedović, te istakao da se čuo sa njom, kao i da je nešto htela da mu saopšti u poverenju.

Naime, kako je Čolić otkrio, pre nego što je ušao u rijaliti, on je u nekoliko navrata obavio razgovor sa Ćurčićevm, za koju je stekao utisak da želi nešto da mu kaže, kako bi preneo učesnicima u Beloj kući.

- Vidi, ja sam rekao i Mileni, čuo sam se sa Anom možda dva, tri puta pre mog ulaska. Stekao sam utisak da je nešto htela da mi kaže, da nešto ovde prenesem, ali veruj mi da je na kraju nisam ni nazvao. Nisam stigao... Rekao sam već i Kačavendi, ja se tu neću mešati. Ona mi je smešan lik, zasmejava me - kazao je Zola, misleći da ga kamera ne snima, dok je Marko pomno slušao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading