"PLAČEM NOĆU ZBOG ZADRUGE" Nikad iskrenije priznanje Ane Ćurčić, OGOLILA DUŠU pred kamerama: On je moja PRVA LJUBAV!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Ana Ćurčić, koja se nakon velike medijske pauze pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Ćurčićeva nam je kroz iskren razgovor otkrila svoju poslednju odluku i obećanje koje je nedavno dala samoj sebi, kao i kada joj se desio prvi, pravi poljubac.

- Odlučila sam da više ne puštam ljude previše blizu sebi. Distanca je nešto što je skroz okej. Prvi blic poljubac mi se desio u sedmom razredu, ali prvi, pravi poljubac bio je sa Acom. To je bila moja prva ljubav, ali i prva veza - istakla je Ana, te nam priznala i kada je poslednji put plakala:

- Uh, noćas... Razlog je "Zadruga" - otkrila nam je Ćurčićeva, te priznala da još uvek veruje u ljubav, ali da je previše naivna.

- Verujem u ljubav, da. Mislim da je opšte poznato koliko sam naivna, tako da bih promenila kod sebe što sve primam k srcu. Trebalo bi malo više da koristim svoju raciju, nego emociju, smanjila bih svoju emotivnost. Srce mi je bilo slomljeno samo dva puta. Jednom u ljubavnom smislu, a drugi put kada sam imala tragediju - kazala nam je Ana, ali istakla da se ne kaja ni zbog čega:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić u emisiji "Lično sa"

- Znaš kako, ja smatram da kajanje u principu ne treba da bude pristutno kod ljudi, jer tako sami sebi stvaramo neka negativna osećanja. Ne kajem se ni zbog čega, mislim da su me sve lekcije u životu nečemu naučile, tako da idemo dalje, samo pozitivno. Ne bavim se kajanjem. Poslednjih mesec ili dva maštam da mi se baš sve ispuni što se tiče emocija. Jako sam srećna trenutno. Da li vam sijaju moje oči? Srećna sam - istakla je bivša zadrugarka sa osmehom na licu, te priznala da je u poslednje vreme najviše nervira rijaliti, a šta nam je još otkrila u iskrenim odgovorima o svom privatnom životu, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
India

26.10.2023 21:04

"Poznato je koliko sam naivna"?!!! 🤣🤣🤣🤣 Ova žena je besramna