VRELA FOTKA ANE ĆURČIĆ: Zbog ovoga je fatalna po žestoke momke!

Autor:

Zadruga

07.11.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" pokazala čime raspoaže.

VRELA FOTKA ANE ĆURČIĆ: Zbog ovoga je fatalna po žestoke momke!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić tokom boravka u rijalitiju se nikada nije razgolitila, a kako je nedavno dospela u žižu javnosti, na njenom Instagram profilu osvanuo nikad provokativniji selfi. 

Naime, Ana se po svemu sudeći spremila za noćni izlazak, u jednom grčkom restoranu gde često ide na se zabavlju uz muziku, a pre nego što je napustila kuću uslikala se i raspametila sve svoje fanove na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga" pozirala je skockana za noći provod, ali je ipak svima privukao pažnju njen bujni dekolte, koji se ne viđa skoro pa nikad. Poznato je da Ana uvek ide zakopčana do grla i da ne voli previše provokativna izdanja, pa je baš zbog toga ovaj selfi iznenadio njene pratioce. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić pokazala silikone

Poznato je da je Ana pre nekoliko godina odlučila da ugradi silikonske grudi, o čemu je govorila tokom svog boravka u rijalitiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading