SANJA MARINKOVIĆ ODBRANILA RIJALITI VODITELJKE! Javno odbrusila Lei Kiš nakon PROZIVKI!

Autor:

Zadruga

08.11.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja je priznala da je i ona kritikovala bivše rijaliti učesnice koje su postale voditeljke, ali da su je mnoge prijatno iznenadile!

SANJA MARINKOVIĆ ODBRANILA RIJALITI VODITELJKE! Javno odbrusila Lei Kiš nakon PROZIVKI!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Voditeljka Sanja Marinković stala je u odbranu bivših rijaliti učesnica koje su postale voditeljke, a koje je isprozivala njena koleginica Lea Kiš. Lea je nedavno izjavila da njih nikada neće smatrati koleginicama.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Lea Kiš

- Dobro, one i ne rade na njihovoj televiziji, tako da je vrlo logično da joj nisu koleginice, ako gledamo u tom smislu, televizijskom. One rade na televiziji Pink. Mislim da svako ima pravo da radi ono što voli, da radi na sebi, na svom razvoju... Ne bih ja bila toliko kritična - istakla je Sanja, a zatim dodala:

- Podržavam sve one koji žele da rade na sebi, pružala sam im podršku i u mojoj emisiji. Naravno da sam ih mnogo kritikovala, bilo je svega, ali mnoge su me prijatno iznenadile. Volim kada su žene vredne, kada rade, kada se bave sobom i to ne može da izađe na loše - poručila je Marinkovićeva za "Telegraf".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Marinković

Sanja ističe da ne pije puno, a tokom izlazaka i noćnog provoda, dok uživa u čašici alkohola, ima i poseban ritual i to sve zbog izgleda.

- Meni se stalno moji prijatelje žale da se najbolje provodim dok pijem vodu. Ja sam jedna od onih koji naruče jednu čašu vina i nju pijem celu noć i onda naručim kiselu vodu, da se ne bih ujutru budila natečena. Zato što kisela voda anulira vino, pijem uglavnom belo vino, ponekad proseko i to je to. Ja mogu uvek da budem vesela, meni alkohol ne treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

09.11.2023 00:58

Lea ima iritirajuci piskav glas za voditeljku kao i Marinkovicka. Bolje nek cute.