EVO KADA SE MILAN VRAĆA NA PINK: Otkriven tačan datum, postignut DOGOVOR sa produkcijom!

Autor: P. R.

Zadruga

08.11.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević preuzima "Pretres nedelje" u Eliti, a evo i kad!

EVO KADA SE MILAN VRAĆA NA PINK: Otkriven tačan datum, postignut DOGOVOR sa produkcijom!

Foto: ATA Images

Nakon što je u medijima poput bombe odjeknula vest da je voditeljka Dušica Jakovljević dala otkaz na Pinku, usledila je još jedna šok-bomba, kada je otkriveno da se Milan Milošević vraća u ružičasto jato, što je mnoge gledaoce obradovalo.

Međutim, iako je bilo neizvestno na koju poziciju se Milošević vraća, on je tokom sinoćnog gostovanja u emisiji "Amidži šou" priznao da će "Pretres nedelje" ponovo biti u njegovom vođstvu, kao i da u Beloj kući više ništa neće biti isto.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević Pink

- Šta više ima da lažem. U ponedeljak 13. novembra počinje ''Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem''. Od ponedeljka sam u Eliti i vraćam se na svoje radno mesto. Očekivano! Odmorio sam 10 meseci. Dobro su me primili nazad. Najviše volim da radim s Ivanom Šopić, poklapamo se dobro. Na radost gledalaca radim ''Pretres'', vraćam se na mesto zločina i jedva čekam - otkrio je Milan, što su mnogi jedva dočekali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading