MILENA KAČAVENDA ĆE OVE BATINE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Procurili STRAVIČNI DETALJI njene prošlosti o kojoj nikada do sad nije pričala!

Autor:

Zadruga

31.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila zbog čega je dobijala batine!

MILENA KAČAVENDA ĆE OVE BATINE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Procurili STRAVIČNI DETALJI njene prošlosti o kojoj nikada do sad nije pričala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popularna takmičarka ,,Elite" Milena Kačavenda nedavno je sedela sa Markom Đedovićem i prisećala se srećnih dana iz detinjstva. Milena do sada nije često pričala o detinjstvu, s toga je ova priča naišla na veliki odjek. 

Naime, ona je pričala Đedoviću u kakvim je odnosima sa roditeljima, te da je imala lepo detinjstvo kog se vrlo rado seća. Međutim, ona je roditeljima pravila velike probleme, jer je bila buntovna, pa je tako znala da pobegne od kuće, da bi izašla, a zbog jedne situacije je upala u velike probleme, nakon čega je bila u kazni. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

Ona je ispričala Đedoviću kako se sve desilo, a kamere su zabeležile njihov razgovor:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita 7

 

- Dobijala sam batine, ima jedna situacija, koju ću pamtiti do kraja života. Ja sačekam da oni zaspe, onda se obučem, sve, sredim se, na krevet stavim dva jastuka, namontiram da izgleda kao da sam u krevetu i onda odem u grad, iskradem se. I nije kao, dođem u neko dogledno vreme, nego ja ostanem do 4 ujutru, vraćam se lagano, da me niko ne čuje, šunjam se, ja ulazim u krevet, kad ono keva u krevetu spava. Provalila me! Posle se ja pitam kako roditelji uvek sve znaju, pa i ja sad svoju decu tako. I ona mi je tad rekla: ,,Lezi, spavaj", a sutra ću ti j*bati mater" - ispričala je Milena kroz osmeh, a potom su nastavili da se prisećaju svih dogodovština iz detinjstva. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading