ANA ĆURČIĆ OBJAVILA VIDEO, KAČAVENDI SE SMEŠI BRUTALNA OSVETA: Milena ni ne sluti šta joj bivša kuma radi iza leđa, a ima i SAUČESNIKA!

Autor:

Zadruga

30.10.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić objavila video, ono što su pratioci videli ih iznenadilo!

ANA ĆURČIĆ OBJAVILA VIDEO, KAČAVENDI SE SMEŠI BRUTALNA OSVETA: Milena ni ne sluti šta joj bivša kuma radi iza leđa, a ima i SAUČESNIKA!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić objavila je na Instagram profilu snimak u kom je pokazala da je imala gosta prošle noći u stanu. Naime, u pitanju je rijaliti igrač Bane Đokić, koji je nedavno došao u žižu interesovanja zbog bivšeg partnera koji mu je slupao kola na Dedinju, kod televizije Pink. 

Ana Ćurčić je usnimila Đokića još prilikom izlaska iz lifta, a potom se on bacio ispred nje i počeo da se mazi sa njenim psima. 

 

Podsetimo, javnost nije znala da su Ana Ćurčić i Bane Đokić u dobrim odnosima, sve do Superfinalne noći, kada se on pojavio kao njen rođak. U tom trenutku javnost je upoznala Ćurčićevu u drugom svetlu, a on ju je žustro branio. 

Očigledno da su Ana i Bane imali pune ruke posla prošle noći, a sigurno da su tokom razgovora imali teme kada je u pitanju najgledaniji rijaliti ,,Elita". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading