"ANA ĆURČIĆ JE IŠLA SA DRUGIM MUŠKARCIMA, KAČAVENDI VERUJEM" Sanja Grujić raskrinkala AFERU sa Lakićem, Zvezdan kad bude saznao za OVO pašće mu mrak na oči!

Autor:

Zadruga

28.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika TV vam donosi novu epizdou ,,Porodice Elitnih", otkrivamo vam istinu o odnosu Nikole Lakića i Ane Ćurčić!

 

 

U novoj epizodi emisije ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšu zadrugarku Sanju Grujić, koja je nedavno otvorila salon lepote u Sremskoj Mitrovici. Sanja je prvi put otvorila vrata salona za medije, a tim povodom progovorila je o najgledanijem rijalitiju ,,Elita". 

Budući da je sa mnogim rijaliti zvezdama provela dve godine zaredom, Sanja je odlučila da otvori ,,Pandorinu kutiju" i pred našim kamerama otkrije sve ono što je saznala o elitnim takmičarima. 

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Sanja Grujić

 

- Meni je Kačavenda bila favorit kada sam prošli put gostovala kod tebe, rekla sam to. Ima mi mušku energiju, dominantna je, prodorna je, kao osoba i kao ličnost, baš mi se dopada. Mnogi su mi se javljali, ta priča će mi ostati nedorečena, ako Ana ne uđe u rijaliti i ne suoče se o svemu. Mislim da kada bi se one suočile, videli bismo ko je u pravu - govori Sanja u emisiji ,,Porodice Elitnih" i nastavlja:

- Nekako, malo mi je tužno. Ispade da kada nekome mnogo daš, malo dobiješ. U njihovom prijateljstvu, više verujem Kačavendi, jer je mnogo više rizikovala. 

Foto: ST/Nikola Mutić ,Pixabay, ATA Images, printscreen/RTVPink

Zvezdan Slavnić, Nikola Lakić, Ana Ćurčić

 

Potom je Sanja prokomentarisala i odnos Nikole Lakića i Ane Ćurčić, o čemu smo već imali prilike da čujemo tokom trajanja ,,Elite":

- To je bilo neki blisko prijateljstvo, ne upoznaju se roditelji sa svakim i deca. Kockanje, to prvi put čujem, ali onda je Ana bezveze optuživala Zvezdana, jer je ona išla sa drugim muškarcima da se kocka. Svako iskoristi medije da se predstavi onako kako želi, ali kada se zagrebe ispod površine, onda se vidi pravo lice - istakla je Sanja u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

Međutim, to nije sve, Sanja je otkrila još mnogo pikanterija u emisiji, koju možete pogledati na početku teksta!

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika

29.10.2023 06:48

Moralna gromada, Sanja Grujic ce najbolje da ovjasni sta je drugi radio!!?? Gledaj sebe seljancuro i pokri se usima. Nasla si onog zivcanog, otvorila si salon, sta ti jos fali kada opljuvavas druge. Inace sav taj polusvet mi ide na nerve. Sada vise ni klipove ne mogu da gledam.