SRAMAN POTEZ MENSURA AJDARPAŠIĆA: Žestoko ponizio novu učesnicu, pokazao da nema osnovnu KULTURU - društvene mreže GORE!

Autor:

Zadruga

28.10.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi na Instagramu razočarani sinoćnim potezom Mensura Ajdarpašića prema Danki Grujić.

SRAMAN POTEZ MENSURA AJDARPAŠIĆA: Žestoko ponizio novu učesnicu, pokazao da nema osnovnu KULTURU - društvene mreže GORE!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć su se u rijaliti "Elita" uselila tri nova učesnika u emisiji "Vanredno ubacivanje", među njima su bila dva već poznata imena Adam Đogani i Žana Đorđević, ali i devojka koja još uvek nije bila deo ovakvog programa, Danka Grujić

Danka je još u studiju rekla da je bacila oko na Mensura Ajdarpašića i da joj se on fizički dopao. 

- Lep je dečko i zaštitnički je nastrojen prema ženama, drugo ne mogu da komentarišem dok ga ne upoznam - rekla je Danka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Danka Grujić ulazak u Elitu

Međutim, iako je Danka odlučila da napravi prvi korak čim je ušla u rijaliti i Mensuru pruži ruku, on je sve šokirao svojim potezom, jer nije želeo da se upozna sa njom već samo produžio svojim putem. 

- Tragikomedija je kad jedan Nenad Ša prođe kao gospodin i predstavi se, dok Mensur ufuran u neku bitnost ni sa čim izazvan pokazuje svoju nekulturu - glasio je jedan od koemntara na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Danka Grujić ulazak u Elitu

Ovaj potez naišao je na velike osude na društvenim mrežama, a profili koji na Instagramu prate dešavanja u rijalitiju objavili su čak i uspored snimak na kojem se vidi da Ajdarpašić ima jako čudan stav prema novoj cimerki. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

On je nakon toga u emiji "Pitanja novinara" pokušao da opravda svoj potez, ali mu to nije išlo od ruke, pa ga je Grujićeva pred svima ugasila. 

- Ne poznajem je. Nemam posebnu potrebu da se upoznajem sa ljudima, uredno sam pružio ruku. Nemam poseban razlog, sedeo sam ovde kada je ušla i uredno sam pružio ruku kada sam krenuo da prošetam sa Ša i nisam je očekivao u tom trenutku. Niko me posebno ne interesuje ovde - rekao je Mensur.

Nisam očekivala da mi neko tako ne pruži ruku, to je osnovna kultura. Bilo mi je malo neprijatno ali okej. Imala sam sliku o njemu kao okej momku ali ovo nisam očekivala. ko želi da se upozna i da se družim tu sam ali on ima pravo da to ne želi -dodala  je Danka.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Danka Grujić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading