MENSUR BEŽI IZ ELITE! Doživeo pomračenja uma zbog cimera, kamera SVE UHVATILA! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

26.10.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao šok snimak iz rijalitija!

 

 

Učesnik "Elite", zgodni Crnogorac Mensur Ajdarpašić, po svemu sudeći, više ne želi da bude rijalitija, te je svojim cimerima najavio da će najverovatnije samoinicijativno napustiti imanje u Šimanovcima i tako diskvalifikovati sebe zbog čega bi mogao biti tužen od strane produkcije.

Naime, tokom svađe sa tiktokerom Urošem Stanićem, Ajdarpašić je istakao da ozbiljno razmatra koliko će se još boraviti u "Eliti", s obzirom na to ko mu sve pravi "društvo" pred kamerama.

- Nemoj da mi namećeš svoje stavove. Jasno mi je da imaš kompulsivne poremećaje, ali se mani mene! Skloni se od mene, imaš dijagnozu, samo još toga nisi svestan. Batali me, ti si opsesivno kompulsivan dečko. Imam pravo da donosim svoje zaključke - rekao je Mensur.

- Koje poremećaje ja imam? Ja nemam dijagnozu! Koju ti imaš? Što mene pominješ, kad dobiješ uzvratnu, uznemiravaš me - brecnuo se Stanić.

- Ja ne uznemiravam nikoga! Kakve ste vi ljude doveli u rijaliti, ovo je stvarno strašno... Ozbiljan nivo! Zato je pitanje da li ostati još koji dan u rijalitiju - istakao je Crnogorac, a gledaoci su ostali u šoku, pitajući se da li je Ajdarpašić zaista pobeći iz "Elite".

Republika

Foto: printscreen/instagram

Mensur Ajdarpašić Elita Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pomračenje

27.10.2023 10:44

Pomračenje uma? Mensur? Da li mi gledamo isti rijaliti? Mensur je ove sezone najprisebniji učesnik, najrazumniji, najkulturniji, najobjektivniji...Ne laže i ne petlja , ne psuje, ne vređa i ne ponižava, ne prodaje se i be ponižava zbog opstanka i "šake para" , ne gubi dostojanstvo i ne ponižava porodicu, obrazovanje i profesiju kao neki od učesnika. Mensur i pomračenje uma, "niđe veze" . Za takvo nešto su kandidati (u stvari, to smo videli ) su Mića, Matora, Sha, Đedović, Kuma, Terza...