NOVI UČESNICI ELITE PROMENILI TOK RIJALITIJA: Paklena noć u Šimanovcima, posle ovoga ništa više neće biti isto!

Autor:

Zadruga

28.10.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući nastao haos, istina izašla na videlo.

NOVI UČESNICI ELITE PROMENILI TOK RIJALITIJA: Paklena noć u Šimanovcima, posle ovoga ništa više neće biti isto!

Foto: printscreen

Sinoć su se u rijaliti "Elita" uselila tri nova učesnika u emisiji "Vanredno ubacivanje", među njima su bila dva već poznata imena Adam Đogani i Žana Đorđević, ali i devojka koja još uvek nije bila deo ovakvog programa, Danka Grujić

Svako od njih troje sinoć je napravio opštu pometnju među stanarima Bele kuće, a sve je krenulo od Adamovog ulaska, kad se suočio sa Milicom Veličković sa kojom je bio u šemi, što je Borislav Terzić odmah posumnjao po načinu na koji su se njih dvoje pozdravili, ali je istina izašla na videlo čim je počela emisjja "Pitanja novinara", nakon čega je nastao karambol. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zagrljaj Adama Đoganija i Milice Veličković

Žana Đorđević doživela je neprijatnu situaciju čim je kročila u Belu kuću jer Jovana Tomić Matora sa njom nije želela da se pozdravi, niti da joj pruži ruku. Poznato je da su njih dve bile u jako dobrim odnosima i da se već godinama druže, ali se zbog Anite Stanojlović to promenilo. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora neće da pruži ruku Žani

Danka Grujić još u studiju je priznala da je bacila oko na Mensura Ajdarpašića, ali je doživela razočaranje čim se uselila u Elitu, jer nakon što je naprvila prvi korak od njega je dobila hladan tuš. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur iskulirao Danku

Ova tri ulaska promenila su mnoge stvari i otvorile nove teme o kojima se do sad nije govorilo, a sigurno je da tek sledi buran period u rijalitiju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading