UBIĆU SE AKO JE TRUDNA: Terza saznao za letnju šemu Đoganija i Milice, pa doživeo NERVNI SLOM - u Beloj kući nastao KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

28.10.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala šokantna istina na videlo, Veličkovićeva pokušala sve da slaže!

UBIĆU SE AKO JE TRUDNA: Terza saznao za letnju šemu Đoganija i Milice, pa doživeo NERVNI SLOM - u Beloj kući nastao KARAMBOL!

Foto: Republika, printscreen/RTVPink

Sinoć je u Beloj kući nastao opšti haos nakon "Vanrednog ubacivanja", a najveće probleme doneo je Adam Đogani. On je letos bio u šemi sa Milicom Veličković, koja se ozarila čim ga je gledala, pa pokušala da slaže svog dečka Boru Terzića kako su samo drugari, ali je istina izašla na videlo u emisiji "Pitanja novinara". 

Darko Tanasijević odmah je upitao Milicu zašto je slagala o aferi sa Adamom i zbog čega ga je tokom leta zvala u sitne sate. 

Nismo bili intimni, a ni imali romansu. Ljubili smo se samo, on je bio sa mnojom drugaricom. Zvala sam ga iz zezanja. Sve je bila šala. Terza me je pitao da li sam imala nešto sa njim, a nije ni vreme, a ni mesto. Umesto da me je lepo pitao, odmah me je napao - govorila je Milica. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković Elita "Pitanja novinara"

- S aftera ga znaš, smeće jedno. Nisi mogla da mi kažeš? - vikao je Terza.

Šta se ti pravdaš? Pa nije ti on prvi dečko - umešao se Adam.

Kad si rekla da čekaš bebu sa Terzom i da ti kasni, napolju su svi čestitali Adamu - poručio je Darko.

To su gluposti. Ja sam to demantovao - kazao je Adam.

Sameće jedno, ko zna šta sve postoji. Evo, sad će biti i da je sa Janjušem bila. Sa mnom si završila. G*vno jedno malo lažljivo. J*bo me dan kad sam sebi dopustio da budem s tobom. J*beš se po afterima. Darko, sve ovo što govoriš, to nije za džabe. J*bo te Janjuš. Ovakve se zovu na after, da bi h j*bali. Sa mnom si završila. Imaš ih ovde troje već. Ima da se ubijem ako zatrudni - govorio je Terza. 

Druže, ja te nisam prevarila, bila sam sa likom pre tebe. Ja sam mu sve to rekla i pre, imala sam život i pre nejga. Nisam skupila m*da da mu kažem odmah, ishod bi bio isti. Htela sam da mu kažem, da li sam se samo ljubila ili j*bala sa Adamom, ishod bi bio isti - poručila je Veličkovićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
djole

28.10.2023 19:53

Terza nevidjeni kreten, Milica kopira Maju ali lose a Dogani,kao i obicno, muava plovka