OVO JE NOVA UČESNICA ELITE! Zgodna crnka bila u ŠEMI sa Viktorom Troickim, KOLENA KLECAJU od njenog izgleda (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

27.10.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo ko je misteriozna crnka koja večeras ulazi u "Elitu", zavela tenisera Viktora Troickog!

OVO JE NOVA UČESNICA ELITE! Zgodna crnka bila u ŠEMI sa Viktorom Troickim, KOLENA KLECAJU od njenog izgleda (FOTO)

Foto: Ilustracija

Kako je Republika danas prva pisala, večeras će se na imanju u Šimanovcima useliti čak tri nova učesnika, koja će postati deo "Elite" i tako ući u trku za glavnu nagradu u iznosu od 100.000 evra. Kako smo saznali, u pitanju su Adam Đogani Žana Đorđević, ali i zanosna crnka Danka Grujić.

Naime, kako nam otkriva izvor, Danka dolazi iz Kraljeva, ima 31 godinu i po zanimanju je frizerka, a u sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram, voli da se sređuje i brine o svom fizičkom izgledu.

Inače, Grujićeva je, kako dalje saznajemo, svojevremeno upecala srpskog tenisfera, Viktora Troickog, kojeg je zavela u jednom kraljevačkom klubu, kada su u naši teniseri slavili trijumf nad Hrvatskom u Dejvis kupu. Ona je tada, prema rečima njegovih kolega, dobila i njegov dres sa njegovim imenom.

Republika

Foto: Starsport

Viktor Troicki

Što se tiče učešća u "Eliti", spremna je na sve i neće prezati ni od koga kada bude kročila u Belu kuću. Radila je kao manekenka, kamere joj nisu strane, ali je izuzetna emotivna i lako se rasplače, te joj je majka na rastanku kazala da neće da u rijalitiju neće da je vidi u suzama, jer je najlepša kada se smeje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading