UGOVORENO POMIRENJE STANIJE I ASMINA, STARLETA SPREMNA DA SE IZVINI: "Kad ga budem videla..."

Autor:

Zadruga

26.10.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević odlučila je da Asminu Durdžiću pruži još jednu šansu i izvini mu se za sve izrečeno.

UGOVORENO POMIRENJE STANIJE I ASMINA, STARLETA SPREMNA DA SE IZVINI: "Kad ga budem videla..."

Foto: ATA Images, Instagram

Iako je tvrdila da je stavila tačku, najpopularnija srpska starleta, Stanija Dobrojević, rešila je da se pomiri s Asminom Durdžićem, kojeg je ostavila kad je saznala da je oženjen učesnicom "Elite" Aneli Ahmić i da ima ćerku.

Ona je priznala da je Asmin jeste lagao, ali da je zaslužio još jednu šansu, s obzirom da je na sve načine pokušavao da dokaže da voli samo nju i pokajao se za mnogobrojne "šlagere" koje joj je prodavao:

Republika

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva, Pixabay.com

 

 

- Još se nisam videla s Asminom, ali trebalo bi da se vidimo za nekoliko dana, i to posle dva meseca. Ne znam kako ću reagovati. Nisam imala pojma da ima ženu sve dok ona nije ušla u rijaliti. On me je i dalje lagao za neke stvari, a onda su u javnost procurile razne prepiske kao dokazi da ne govori istinu. Otad se stalno blokiramo na Instagramu, pa se odblokiramo. On se sve ovo vreme bori za mene. Svašta sam mu govorila dok sam doživljavala nervni slom, a kad ga budem videla, izviniću mu se - ispričala je Stanija u emisiji "Ekskluzivno" na televiziji Pink.

Republika

Foto: shutterstock, printscreen/facebook, E-stock/Časlav Vukojičić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading