JANJUŠ DOBIO PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA: Sad je jasno kako njegovi najbliži gledaju na odnos sa Aneli!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje za bivšeg košarkaša, ovome se nije nadao.

JANJUŠ DOBIO PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA: Sad je jasno kako njegovi najbliži gledaju na odnos sa Aneli!

Foto: TV Pink/printscreen

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" Veliki šef je odlučio da iznenadi učesnike rijalitija "Elita", pa su pojedincima ubačeni džakovi puni garderobe i lične kozmetike. Poznato je da takmičare ovakve stvari najviše obraduju, jer imaju osećaj kao da su imali kontakt sa svojim najbližima, ali naravno i zbog nove garderobe koju će moću da nose. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš dobio stvari

Među takmičarima koji su dobili stvari bio je Marko Janjušević Janjuš, koji je već danima unazad nervozan, a sinoć je posebno imao mnogo problema jer je imao svađu sa Aneli Ahmić i ona je odlučila da stavi tačku na njihovu komunikaciju. 

Po komnetarima na društvenim mrežama mnogo se spekuliše da je ove stvari poslala njegova bivša supruga, Ena, sa kojom se pomirio pred ulazak u rijaliti. Mnogi nisu očekivali da će Janjuš uopšte dobiri stvari zbog prisnog odnosa sa Aneli i emocija o kojima stalno govori, ali po svemu sudeći osoba koja se pobrinula da mu obnovi garderober ne vidi ništa loše u njegovom učešću, kao ni razlog da mu ne pošalje znak pažnje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading