POSLEDNJE PRIPREME ZA OBRAČUN SA GOLUBOVIĆEM! Filip Car pokazao kako trenira za susret Kristijanom, pre ovoga ne dolazi za Beograd!

Autor:

Zadruga

23.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je nastavio da proziva Golubovića, pa mu je snimkom poručio da je spreman za susret sa njim.

POSLEDNJE PRIPREME ZA OBRAČUN SA GOLUBOVIĆEM! Filip Car pokazao kako trenira za susret Kristijanom, pre ovoga ne dolazi za Beograd!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATA Imges

Kristijan Golubović u poslednjem oglašavanju za medije ponovo je žestoko isprozivao Filipa Cara i njegovu trudnu bivšu verenicu Aleksandru Nikolić. Poznato je da Kristijan i Car već dugo ratuju i brutalno se vređaju javno, a spekuliše se da zbog Golubovića Filip izbegava da dođe u Beograd i da je to razlog što do sad nijednom nije posetio Srbiju, otkako se završila šesta sezona rijalitija "Zadruga". 

Filip je odlučio da uzvrati na Kristijanove uvrede, pa je na svoj stori na društvenoj mreži Instagram okačio sliku kad se Golubović jednom prilikom maskirao u ženu i uz to dodao nekoliko reči, u svom stilu. 

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ/Republika

Filip Car i Kristijan Golubović

 

- Moja k*rva koja nikako da dođe da ju k*ram! Wifi k*rva - dr*ljo ispoštuj više. Deda, bez medija, deda. Stara k*rvetino, dogovorili smo se da ne laješ više na ta raspala usta, dobeo budi dr*ljo stara - napisao je besan Filip uz mnogo emotikona koji su pokazivali srednji prst. 

Međutim, Filip se tu nije zaustavio, pa je nastavio da proziva Golubovića, a u novom TikTok lajvu pokazao je kako trenira za obračun sa Kristijanom, koji uspešno izbegava mesecima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading