PUKLA VEZA BIVŠE ZADRUGARKE: Javno pokazala da umire od tuge, poruke PODRŠKE dobija sa svih strana!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević ne krije koliko joj je teško pao raskid.

PUKLA VEZA BIVŠE ZADRUGARKE: Javno pokazala da umire od tuge, poruke PODRŠKE dobija sa svih strana!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Ana Spasojević, pre par dana okončala je vezu sa svojim dečkom, kojeg je nekoliko puta javno pokazivala na društvenim mrežama, zbog čega je trenutno jako utučena i od javnosti ne krije koliko pati. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević

Ona je danas svojim pratiocima dala priliku da joj postavljaju pitanja, a ipak je najviše stizalo reči podrške u nadi da će joj to pomoći da prevaziđe emotivni brodolom kroz koji prolazi proteklih nekoliko dana. 

Jedno od pitanja koje je Spasojevićeva dobila bilo je ko je doneo odluku o raskidu, ona ili njen dečko, ali ona na to nije želela da dogovori jer smatra da više nije bitno. 

Inače, Ana je pre nekoliko dana bila gost u našoj emisiji "Rolerkoster" gde se pred kamerama rasula u delove zbog ljubavnog kraha koji je doživela. 

- To je osoba koju i dalje volim, koja je deo mene, pre samo dva dana sam bila najsrećnija osoba na svetu, mi trenutno nismo zajedno, ali mene ne interesuje niko drugi, iako više nismo on i ja zajedno - priznala je tada kroz suze Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading