BIVŠA ZADRUGARKA HOSPITALIZOVANA: Hitno joj ukazana lekarska pomoć!

Autor:

Zadruga

19.10.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević novom objavom zabrinula svoje pratioce na društvenim mrežama.

BIVŠA ZADRUGARKA HOSPITALIZOVANA: Hitno joj ukazana lekarska pomoć!

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Bivša zadrugarka Ana Spasojević jako je aktivna na društvenim mrežama, pogotovo kad su Instagram i TikTok u pitanju. Ona na svom profilu na Instagramu redovno kači kako provodi svoje slobodno vreme, pa ja jednom prilikom čak podelila i sliku svog novog dečka, a današnje oglašavanje je sve zanrinulo. 

Naime, Ana je okačila kako je priključena na infuziju. Očigledno je bivšoj zadrugarki opao imunitet, pa je morala da traži lekarsku pomoć kako bi popravila svoje zdravstveno stanje.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Spasojević Instagram

 Inače, Spasjevićeva se našla trudnoj Aleksandra Nikolić nakon raskida sa Filipom Carem, pa skoro svaki dan provode zajedno, a na društvenim mrežama obavezno okače sliku i svima pokažu kako uživaju.

Njih dve je nedavno uhvatila ekipa emisije "Paparaco lov" kako uživaju u zoološkom vrtu. Nakon ove posete, Aleks je prvo sa Anom otišla do prodavnice, a potom do stana u Bulevaru kralja Aleksandra, koji je izgleda iznajmila. Podsetimo, Aleks je pre toga živela sa svojom majkom u Krnjači, a potom ponela sve stvari u Crikvenicu, odakle se iselila nakon skandala sa Carem.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Ana Spasojević i Aleks Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading