MILJANA KULIĆ PRIJAVILA TEODORU: Sukob žestokih rivalki će se nastaviti na SUDU!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija otkrila najnovije informacije posle današnjeg haosa.

MILJANA KULIĆ PRIJAVILA TEODORU: Sukob žestokih rivalki će se nastaviti na SUDU!

Foto: ST/D. KADIĆ

Miljana Kulić tokom sinoćne žurke ušla je u žestoku svađu sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Teodorom Delić. Iako je mnogima delovalo da će se situacija smiriti i da će njihov sukob kao i svaki put do sad prestani, to se nije desilo, zbog čega je Kulićeva noć provela u zatvoru, gde je sprovedena tokom noći. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić Elita

Kad se Miljana vratila u Belu kuću primetila je da su je cimeri pokrali i da joj mnogo stvari fali, zbog čega su svi pretpostavili da će nastati nova tura karambola, što se i desilo. 

Naime, Miljana, Bebica i Teodora su ponovo zaratili, a tokom svađe letela je garderoba u jezero, pale su žestoke uvrede i spovke. U jednom trenutku situacija između Teodore i Miljane je eskalirala, Miljani se slošilo i  u naletu svađe završila na podu radionice i počela da roni gorke suze, a produkcija televizije Pink je Teodoru kaznila tromesečnim honorarom. 

Nakon celokupnog haosa putem svog profila na društvenoj mreži Instagram oglasila se Marija Kulić, koja je pratiocima saopštila da je Kulićeva nakon što je pala u nesvest i završila na podu bila na pregledu i da je sa njom sve u redu, a da je protiv Teodore zbog svega izrečenog i urađenog danas podnela prijavu. 

Republika

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana Kulić, Bebica, Marija Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading