LUNI NUDE 50.000 EVRA ZA ULAZAK U ELITU: Bivši zadrugari ponovo u Beloj kući!

Autor: M. K. V.

Zadruga

18.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2" veoma je popularna zbog porodičnog života i publika želi ponovo da je vidi u rijalitiju.

LUNI NUDE 50.000 EVRA ZA ULAZAK U ELITU: Bivši zadrugari ponovo u Beloj kući!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pobednicu "Zadruge 2" Lunu Đogani, koja je nedavno na svet donela drugu ćerku Lanu i trenutno uživa u porodičnom okruženju s bebom, suprugom Markom Miljkovićem i njihovom starijom naslednicom Mijom, mogli bismo uskoro da gledamo u "Eliti", ekskluzivno saznaje Republika. Naime, poznata blogerka i pevačica dobila je ponudu koja se ne odbija - da se u popularnom rijalitiju pojavi na sedam dana za 50.000 evra.

Foto: Republika.rs

Luna Đogani je nedavno izašla iz porodilišta, ispred je sačekao suprug Marko Miljković

- Luna je veoma popularna otkako je sredila život i zasnovala porodicu. Pokazala se kao dobra supruga i majka, ali je zato u medijima nema onoliko koliko bi to njeni fanovi želeli. Mnogi su pisali da bi hteli ponovo da je vide u rijalitiju, pa je za kratak period u koji bi mogla da se uklopi i pored svih privatnih obaveza dobila veoma primamljivu ponudu i vrtoglavu sumu, kojoj bi malo ko odoleo - priča izvor blizak Đoganijevoj, pa dodaje:

- Međutim, poznavajući Lunu, teško da bi se ona odvojila od Lane i Mije u ovom trenutku. Trenutno je fokusirana samo na njih i mnogo im je posvećena, ali nikad se ne zna. Ona se još nije izjasnila. Ostalo je da javi pod kojim okolnostima bi se pojavila i kada je realno da se organizuje zbog bebe s obzirom na to da se tek porodila. U svakom slučaju, publika je izrazila želju da je ponovo gleda 24 sata pred kamerama. Pogotovo sada, kada je dosta zrelija, ostvarila se kao supruga i majka, pa ljudi hoće da je vide i u njenom novom izdanju.

Ovim povodom smo više puta u toku dana pokušali da stupimo u kontakt s Lunom, međutim, na brojeve poznate redakciji ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani kaže da je motivisana da se što pre vrati u top formu

S druge strane, Đoganijeva se nedavno oglasila za medije i priznala da je odmah nakon porođaja počela da radi na tome da se što pre vrati u formu jer želi da bude ponovo skockana i zgodna.

- Moja prva ćerka je odlično prihvatila sestru. I ona je mala, dosta je posesivna, voli pažnju, ali je baš lepo prihvatila, stalno je s njom. Čak je i hrani, peva joj... Dobro je što se Lana ne žali. Zaista sam srećna što ima takav odnos prema njoj - rekla je Luna, pa otkrila da bi, pored njih dve, volela da ima i jednog dečaka:

- Zasad ne planiram treće dete, ali bog je taj koji odlučuje. Želim neko vreme da budem mama s dvoje dece, da se skockam, doteram, sad imam neku motivaciju. Već sam počela da radim na sebi, na režimu sam, ako bude trebalo da imamo i treće dete, da sačekamo pet-šest godina. Hvala bogu da to nama nije problem, što da ne, još jedan dečak. Luka nam je ime za dečaka.


Maja i Edis zajedno dolaze u Belu kuću

Foto: Instagram.com printscreen

Maja Marinković zapalila u Italiju da napuni baterije pred rijaliti

Maja Marinković, čiji ulazak u Belu kuću se s nestrpljenjem iščekuje, ulazi u rijaliti s bivšim dečkom Dragane Mitar. Naime, ona je pre "Elite" pobegla u Italiju, gde je navodno uživala Edisom Fetićem, bivšim zadrugarom koji se razveo zbog pomenute zadrugarke. Iako se nisu slikali zajedno, Edis se u isto vreme nalazio u Italiji, odakle je, kao i Maja, svakodnevno objavljivao fotografije i storije, pa su mnogi složili kockice i povezali da je na pomolu nova afera Marinkovićeve.

Foto: Instagram.com printscreen

Edis Fetić u isto vreme na istom mestu kao Maja Marinković

 

I Marija bi u "Elitu"

Republika

Foto: TikTok.com

Marija Kulić u lavju na TikToku ocrnila učesnike "Elite"

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić, držala je lajv na TikToku u kom je otkrila da je podnela 22 krivične prijave protiv učesnika rijalitija, te poručila da je spremna da uđe u "Elitu" da bi se obračunala s njima, ali i zaradila pare da živi na moru. Posebno se nameračila na Milenu Kačavendu, koju je najviše i ocrnila:

- Ku*čavenda je takav manipulator, đubre od žene. Ne mogu da kažem žena, liči mi na trandžu. Žena-gad! Ja verujem da je ona ušla isključivo da postane poznata u pedesetim godinama jer je ona željna slave. Čepi noge tamo. Na šta to liči?! Bitno da je otišla da pljuje Anu. Znaš li za meru, smradu jedan, smrdlo jedna, đubre jedno pokvareno? Ana ne bi takve stvari iznosila.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading