MILJKOVIĆ STIGAO U PORODILIŠTE: Ponosni otac ne skida osmeh s lica, evo šta je doneo maloj Lani! (VIDEO)

Autor: A. N. / B. P. M.

Zabava

08.10.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani danas izlazi iz porodilišta, Marko Miljković stigao i ne skida osmeh s lica!

 

 

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani se pre nekoliko dana porodila i na svet donela drugu ćerku, kojoj je dala ime Lana. Luna danas izlazi iz porodilišta, a njen suprug Marko Miljković je nešto oko 11 časova došao po nju ispred GAK "Narodni front".

Marko je došao vidno raspoložen, pozdravio predstavnike sedme sile i ušao u porodilište. Sa sobom je poneo i nosiljku za bebe, koju je namenio maloj Lani.

Miljković je pre četiri dana proslavio rođenje svoje druge ćerke, a za Republiku je tada otkrio kako se oseća.

- Mia, moram priznati, nije i dalje potpuno svesna toga, ali će postati. Inače retko plačem, ali sad sam se baš isplakao. Luna je dobro, to je najbitnije, u porodilištu je sve bilo kako treba, ja sam presrećan, biće posle vatromet ispred stana, sve to možete ispratiti - rekao je Miljković.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Luna i Marko

On je pre dva dana posetio Lunu u porodilištu i snimao ovaj trenutak za svoj Jutjub kanal.

Pa to je Luna, to je Đogani, to nije Miljković, ljubi je tata, rodila mi moja žena drugo ženski, plakao sam ko malo dete. Ljudi razmnožavajte se, nema lepšeg osećaja na svetu. Došao sam da vidim svoju naslednicu Lanu i moju Lunu. Hvala ti Bože na svemu i što je sve proteklo u najboljem mogućem redu - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading