PRVO OGLAŠAVANJE LUNE ĐOGANI NAKON POROĐAJA

Autor: P. R.

Zabava

04.10.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Luna Đogani nakon što je na svet donela još jednu ćerkicu!

PRVO OGLAŠAVANJE LUNE ĐOGANI NAKON POROĐAJA

Foto: printscreen

Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" i pevačica, Luna Đogani, porodila se u jutarnjim časovima carskim rezom u porodilištu Narodni front, te na svet donela drugu ćerku, kojoj je zajedno sa svojim suprugom Marko Miljkovićem dala ime Lana.

Luna se sada prvi put oglasila nakon porođaja, i to tako što je na društvenoj mreži Instagram počela da deli čestitke koje joj stižu zbog još jedne naslednice, a posebno ju je dirnuo Miljkovićev snimak, koji ima pocepanu majicu i peva joj pesmu Šabana Šaulića "Verujem u ljubav", dodavši ogroman stiker crvenog srca.

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani Instagram story

Podsećanja radi, kako je otkrio njen suprug Marko Miljković, beba je teška 3.600 grama i dugačka je 53 centimetra, a kako je Republika već pisala, Marko Miljković uveliko sprema veliko slavlje koji je planirao da podeli sa svima, javno, na svom Jutjub kanalu.

Marko je naoružan za dolazak drugog deteta. Opremio se najboljom i najkvalitetnijom pirotehnikom da bi slavlje izgledalo što lepše i romantičnije s obzirom na to da se radi o dolasku još jedne devojčice. Pripremio je vatromet, dimove i baklje, koje će da raspali ispred zgrade i sve će da snimi za Jutjub kanal na kome Luna i Marko i inače prvo objavljuju sve novosti iz života. Odlučio je da kod kuće okupi najbliže prijatelje i članove porodice da bi u intimnoj atmosferi uživali u kompletnom ugođaju, u koji se u nekom momentu uključuje i Luna putem video-poziva, kao da je i ona tu prisutna - ispričao je Markov prijatelj za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Deca su bogatstvo najvece

05.10.2023 18:05

Deca su bogatstvo najvece