MAJU JE VARAO, ALI SU ZAJEDNO VEĆ 45 GODINA: Supruga Željka Samardžića je lepa kao IKONA, a posvetio joj je poznati hit (FOTO)

Autor:

Lifestyle

08.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna priča Željka Samardžića je prava filmska!

MAJU JE VARAO, ALI SU ZAJEDNO VEĆ 45 GODINA: Supruga Željka Samardžića je lepa kao IKONA, a posvetio joj je poznati hit (FOTO)

Foto: ATA Images

Željko Samardžić

Pevač Željko Samardžić važi za džentlmena i šmekera, a već 45 godina u braku je sa prelepom Majom. Upoznali su se na igranci, a kasnije sreli na maturskoj večeri. Iako su njeni roditelji bili protiv njihove veze, oni su uspeli, opstali i ljubav traje već godinama.

braku su dobili troje dece, a tokom godina uz njega je uvek stajala supruga koja ga je podržavala. Željko je objasnio kako unučići znaju da je njihova baka "letnja draga". Reč je o pesmi "Moja letnja draga", koja je očigledno posvećena supruzi Maji.

- Luka, Aleksa i Nina znaju da je samo njihova baka dedina letnja draga - rekao je jednom prilikom.

Foto: Instagram/ zeljko_samardzic

Željko i Maja Samardžić

Više puta je naglasio da među njima vladaju velika podrška, sreća i ljubav.

- Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu - pričao je tada.

Da podsetimo, pre nekoliko godina mediji su pisali da je pevač prevario suprugu, a mnogi nisu poverovali u to. Ipak, on je priznao prevaru:

- Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je nevera, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina  - rekao je Samardžić tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading