VELIKO SLAVLJE U DOMU ŽELJKA SAMARDŽIĆA: Čestitke stižu sa svih strana, isplivao delić atmosfere! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač juče je napunio 68 godina.

VELIKO SLAVLJE U DOMU ŽELJKA SAMARDŽIĆA: Čestitke stižu sa svih strana, isplivao delić atmosfere! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pevač Željko Samardžić, juče je proslavio svoj 68. rođendan, a povodom toga dobio je iznenađenje koje nikako nije mogao da očekuje. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Željko Samardžić

Njegovi najbliži odlučili su da ga obraduju prelepom tortom koja je na sebi imala ispisana imena pevačevih najvećih hitova, kao što su: "Mesec u vodi", "Slutim", "Stari lav", "Grlica", "Bezobrazno su zelene", ali i još mnoge druge. 

Pevač Željko Samardžić fotografisao je tortu koju je dobio i podeli na svom profiluna društvenoj mreži Instagram, kao i delić proslave. 

Na rođendanskom stolu pevača nije se našla samo torta, već i raznovrsno voće, kao i šampanjac, a u komentarima su se nizale čestitke njegovih kolega. 

 

 

Željko Samardžić je srpski pop-folk pevač rođen 3. oktobra 1955. godine u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Godine 1992. se sa suprugom Majom i ćerkama Sanjom, Danijelom i Minjom doselio u Beograd, Srbija, gde i danas živi i radi. U dosadašnjoj karijeri snimio je 18 studijskih albuma i sedam kompilacija. Sa svakog od njih izdvojilo se po nekoliko velikih hitova. Osvajao je nagrade na festivalima u Herceg Novom, Budvi, Zrenjaninu. Njegov album „Sentimentalan čovek“ je proglašen albumom godine. Nastupao je u velikim dvoranama širom regiona, a slušale su ga desetine hiljada ljudi. Osvojio je prestižne nagrade „Oskar popularnosti“ i „Zlatni melos“, te potvrdio status jednog od najboljih pop izvođača sa ovih prostora.

Željko Samardžić je rođen u porodici oficira Jugoslovenske narodne armije (JNA), Milivoja Samardžića i domaćice Nade Samardžić. Zbog očevog posla, porodica se preselila u Herceg Novi i Zadar. Željko je završio osnovnu i srednju školu tokom koje je počeo da nastupa u lokalnim kafanama i restoranima. Nakon odsluženja vojnog roka u Tuzli, vratio se u Mostar gde se zaposlio kao carinski deklarant, a u slobodno vreme nastupao sa svojim orkestrom.

Republika

Foto: Republika

Željko Samardžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
RadnicaPTT

04.10.2023 08:46

Jel još uvek na platnom spisku PTT ili je otišao u penziju koju su mu plaćali gradjani Srbije..... More marš i on i njegova torta.