LEGALIZOVALI KANABIS PA POČELI I SLATKIŠE OD NJEGA DA PRAVE! Čak 60 mališana završilo u bolnici sa halucinacijama, jedva spaseni! Ministarstvo izdalo ozbiljno upozorenje!

Autor:

Vesti

03.10.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasno sinoć ministarka je podelila fotografiju koja je dostavljena ministarstvu, na kojoj se nalazi paket "gumenih traka u duginim bojama" od kojih svaka sadrži 100 miligrama THC-a, što je snažna doza i za iskusne konzumente.

LEGALIZOVALI KANABIS PA POČELI I SLATKIŠE OD NJEGA DA PRAVE! Čak 60 mališana završilo u bolnici sa halucinacijama, jedva spaseni! Ministarstvo izdalo ozbiljno upozorenje!

Foto: Shutterstock

Dete u bolnici

Više od 60 dece osnovnoškolskog uzrasta sa Jamajke hospitalizovano je nakon što su pojeli slatkiš od kanabisa u duginim bojama, zbog čega su povraćali i halucinirali, rekla je ministarka obrazovanja ove karipske zemlje na platformi X.

 

 

- Uverena sam da zajedno možemo ojačati sigurnost i sigurnosni režim da se borimo protiv nesavesne prodaje proizvoda od marihuane deci - rekla je Fajval Vilijams dodavši da se u "najnesretnijim" okolnostima našla s roditeljima i deoničarima osnovne škole Ocho Rios.

Kasno sinoć ona je podelila fotografiju koja je dostavljena ministarstvu, na kojoj se nalazi paket "gumenih traka u duginim bojama" od kojih svaka sadrži 100 miligrama THC-a, što je snažna doza i za iskusne konzumente.

- Jedan dečak je rekao da je uzeo jedan slatkiš - kazala je Vilijams, dodavši da su drugoj deci date intravenozne kapi kako bi se ubrzao oporavak. 

Jamajka je dekriminalizirala posedovanje do 57 grama marihuane iz religioznih, medicinskih i naučnih razloga 2015. godine te je osnovala agenciju za licence za industriju legalnog medicinskog kanabisa.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading