SUPRUGA MILANA KALINIĆA JE ŽIVA VATRA, SADA SE SKINULA: Na njene slike niko nije ostao ravnodušan, svi se pitaju DA LI JE OVO REALNO (FOTO)

Autor:

Lifestyle

23.09.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Milana Kalinića je prava lepotica na koju bi malo ko ostao ravnodušan.

SUPRUGA MILANA KALINIĆA JE ŽIVA VATRA, SADA SE SKINULA: Na njene slike niko nije ostao ravnodušan, svi se pitaju DA LI JE OVO REALNO (FOTO)

Foto: ATAImages

Milan Kalinić

Sandra Kalinić, supruga Milana Kalinića, izabrala je da ne bude deo javnog života. Ipak, nekako se javnost uvek zanima za detalje njenog odnosa sa slavnim suprugom, te se svi pitaju da li je baš sve tako skladno i savršeno, kao što na prvi mah deluje.

Foto: Youtube printscreen

Milan Kalinić gost u emisiji

Milan i Sandra su u braku 16 godina, ali su se svi oduvek pitali koji je njihov recept za trajanje dugi niz godina i da li je bilo teških trenutaka. Sudeći po rečima Milanove supruge, postojali su teški trenuci, a glumac je bio na meti ženskih pogleda: 

- Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavan i šarmantan - rekla je najpre Sandra za "Gloriju" .

Foto: ATA Images

Sandra i Milan Kalinić

Danas, Milan o svojoj supruzi kao i ona o njemu ima samo lepe reči i izuzetno se poštuju. Osim što ih povezuje ljubav i poverenje, tu je sigurno i privlačnost. Sandra Kalinić je izuzetno zgodna i negovana žena, te bi joj na ovakvom izgledu mnogi pozavideli. Davno, Milan je objavio fotografiju sa plaže gde se sa suprugom ludo zabavlja. Šaljivo je napisao:

"Moja gazela"

Ispod fotografije ređali su se samo lepi komentari, a malo ko je uspeo da ostane ravnodušan na ovakvu lepoticu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading