LUDNICA KOD MARKA MILJKOVIĆA! Na vratima zgrade osvanula HIT PORUKA, stiglo obaveštenje za komšije (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

04.10.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se Luna Đogani porodila, kreće slavlje kod Marka Miljkovića - najavljen haos!

LUDNICA KOD MARKA MILJKOVIĆA! Na vratima zgrade osvanula HIT PORUKA, stiglo obaveštenje za komšije (FOTO)

Foto: instagram.com/marko.miljkovic

Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" i pevačica Luna Đogani porodila se danas i na svet donela devojčicu u porodilištu Narodni front, a beba je teška 3.600 grama i dugačka je 53 centimetra, kako je otkrio njen suprug Marko Miljković.

Nakon što je podelio srećne vesti i obavestio sve svoje pratioce da je drugi put postao otac, Miljković je podelio urenebsnu poruku koju je ostavio svojim komšijama, kako bih obavestio da se sprema prava ludnica kako bi se proslavilo rođenje još jedne naslednice.

- Poštovane komšije, u stanu 21 kod Miljkovića haos (stigla je Lana) - napisao je Marko, a u odrazu stakla vidimo i njega na fotografiji, vidno nasmejanog.

Republika

Foto: instagram.com/marko.miljkovic

Marko Miljković Instagram story

Inače, kako je Republika već pisala, Marko Miljković uveliko sprema veliko slavlje koji je planirao da podeli sa svima, javno, na svom Jutjub kanalu.

- Marko je naoružan za dolazak drugog deteta. Opremio se najboljom i najkvalitetnijom pirotehnikom da bi slavlje izgledalo što lepše i romantičnije s obzirom na to da se radi o dolasku još jedne devojčice. Pripremio je vatromet, dimove i baklje, koje će da raspali ispred zgrade i sve će da snimi za Jutjub kanal na kome Luna i Marko i inače prvo objavljuju sve novosti iz života. Odlučio je da kod kuće okupi najbliže prijatelje i članove porodice da bi u intimnoj atmosferi uživali u kompletnom ugođaju, u koji se u nekom momentu uključuje i Luna putem video-poziva, kao da je i ona tu prisutna - ispričao je Markov prijatelj za naš portal.

Republika

Foto: D. Kadić/N. Pančić/TANJUG

Luna Đogani i Marko Miljković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kiki

04.10.2023 12:24

A tko mu je to napravil?

Vesna

04.10.2023 16:44

Koga boli uvo za njegovo slavlje neka ide u svoje selo pa neka pali pirotehniku