PORODILA SE LUNA ĐOGANI!

Autor: P. R.

Zabava

04.10.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković podelio srećne vesti!

Kako je Marko Miljković otkrio na društvenoj mreži Instagram, pevačica i pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", Luna Đogani, porodila se i na svet donela devojčicu. Porođaj je prošao u najboljem redu i mama i beba se dobro osećaju.

- Tri kilograma i 600 grama, 53 centimetra, Lana nam je stigla! Dobrodošla Lana, pozdrav svima, ovako vam javljam ljudi - vikao je ushićeno Miljković u svojoj objavi.

Republika

Foto: instagram.com/marko.miljkovic

Marko Miljković instagram

Podsećanja radi, kako je Luna Đogani otkrila jednom prilikom, ona i njen suprug Marko Miljković su odlučili da novoj naslednici dodele ime Lana.

- Volim ta kratka imena, zvaće se slično kao ja. I kad smo za Miju birali, znali smo da želimo tako kratko ime, isti je slučaj i sada - istakla je Đoganijeva pred porođaj.

Značenje imena Lana

Nekada popularan nadimak devojčica koje nose ime Svetlana i Ilana vremenom se izdvojio kao ime Lana. Smatra se da je ime slovenskog porekla i da označava “plodno, široko polje lana”, mada postoje i teorije da je irskog porekla i da u prevodu znači “mirna”, odnosno da je latinskog porekla i da se vezuje za nežnu,  miroljubivu, prefinjenu i lepu devojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vesna

04.10.2023 10:11

Neka je ziva i zdrava

Srba

04.10.2023 11:53

A ko je ova da toliko pratite njen privatni život?

Sanja

04.10.2023 12:43

I to smo prebrinuli i preživeli šta li je sledeće strašno jadno čime se bavimo