ALKARAZ POSLE BLAMAŽE U PEKINGU ZAPRETIO NOVAKU! Evo šta je PORUČIO Đokoviću!

Autor:

Sport

04.10.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac doživeo šokantan poraz u polufinalu.

ALKARAZ POSLE BLAMAŽE U PEKINGU ZAPRETIO NOVAKU! Evo šta je PORUČIO Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Trenutno drugi igrač sveta Karlos Alkaraz doživeo je iznenadan poraz u polufinalu ATP Pekinga, zbog čega je izgubio korak za Novakom Đokovićem i prvim mestom najboljeg tenisera na svetu.

Italijan Janik Siner zaustavio je "Karlitosa" u pohodu na pobednički pehar, ali ga to nije demoralisalo u poteri za najboljim ikada.

- Nastavljam da jurim Novaka Đokovića na prvom mestu svetske liste. Cilj je da mu se što više približim - rekao je Alkaraz španskim novinarima pošto je u polufinalu kineskog turnira poražen u dva seta.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Identično kao i na nedavno održanom US Openu, španskom asu se nalazio zavoj oko butine.

- U drugom setu me nigde nije bilo, psihološki sam pao, a osećao sam i lakši problem sa butinom. Vučem tu povredu još od Ju-Es opena. Jedno je sigurno, u Šangaju ću morati bolje da igram. Nije ništa mnogo ozbiljno. Problem postoji, ali ne utiče na moju igru. Mislim da sam 100 odsto fizički spreman - dodao je drugi teniser ATP liste.

Čestitao je rivalu na pobedi i na račun Sinera izneo velike pohvale.

- Veoma je kompletan igrač, skoro sve radi sjajno, svakim udarcem te gura do limita. Moraš perfektno da igraš svaki udarac ako želiš da osvojiš poen. Snažne lopte vraća još snažnije. Njegov ritern je fantastičan, odlično servira i vrhunski se kreće. Zaista je teško pronaći način da se on pobedi - istakao je Karlos Alkaraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading