LAKIĆU STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD?! Njegova supruga progovorila o MUVANJU sa Mionom i VRELOM AKCIJOM sa Anom Ćurčić!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Coka se oglasila i progovorila o dešavanjima ko njegovom supruga iz rijalitija "Elita".

LAKIĆU STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD?! Njegova supruga progovorila o MUVANJU sa Mionom i VRELOM AKCIJOM sa Anom Ćurčić!

Foto: ATA Images, TV Pink/printscreen

Za domaći medij oglasila se supruga učesnika "EliteNikole Lakića, Coka Lakić, koja je dala svoj sud o njegovom učešću u takmičenju, povezivanju za zauzetom pevačicom Mionom Jovanović i navodima da je bio intiman sa Anom Ćurčić

- Za sada mi se njegovo učešće čini veoma stabilno, mislim da ga ništa ne remeti i ne dotiče, s obzirom da je prvi put u ovom formatu "Elite" i da je, hajmo reći nov učesnik, našao je svoje mesto i lepo pliva. Naravno ja sam neko ko je drugačijeg temperamenta od njega i neke njegove reakcije i svađe mi se nekada ne čine okej ali to je on i ne glumi ni jedan odsto, volela bih da nekada zna da izbroji do 10 pa tek onda kaže šta ima - rekla je Coka o Nikolinom boravku pred kamerama, a onda se osvrniča na odnos sa Mionom Jovanović:

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola i Coka Lakić

- Nikola i ja smo prošli 2 rijalitija zajedno i uz to dolazilo je do spajanja mene sa mojim prijateljima što je bilo daleko od bilo kakve istine, tako da sam ja neko ko zna kako rijaliti funkcioniše i šta je zanimljivo, svakako da je ta tema interesantna jer je sa jedne strane oženjen čovek sa detetom i devojka koja je zauzeta i ljudima je interesantno da komentarišu takve odnose i imaju svoje poglede na situaciju, što je sasvim okej. Kada ja svojim očima budem videla nešto što krši naše dogovore ili prelazi granice koje su normalne to bi već bila druga priča. Dobro je dok se komentariše.

Ona je takođe dala sud o navodima da je Nikola bio intiman sa Anom Ćurčić. 

- Što se tiče Ane u par navrata sam govorila o toj temi, ono što ja znam iz Nikoline priče je da su se upoznali na kocki, da su bili dobri prijatelji, da mu je pomogla u par situacija napolju i to je to. Ne mogu da komentarišem nešto više o tom odnosu jer nisam bila u njegovom životu tada. Ako se nešto u međuvremenu bude saznalo rado ću prokomentarisati i dati svoje mišljenje o tome - zaključila je za Pink.rs Coka.

Republika

Foto: ATA Images,Dragan Kadić

Nikola Lakić i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading