ANA ĆURČIĆ VIŠE NEMA ALIBI, OVO JE KOMPLETNA ISTINA: Kačavenda bez zadrške, iznela detalje o poznanstvu sa muškarcem kog svaki dan viđate! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.10.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otpustila kočnicu, pa udarila po Ani Ćurčić!

ANA ĆURČIĆ VIŠE NEMA ALIBI, OVO JE KOMPLETNA ISTINA: Kačavenda bez zadrške, iznela detalje o poznanstvu sa muškarcem kog svaki dan viđate! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Prošle noći tokom emisije ,,Gledanje snimaka" Milena Kačavenda ušla je u raspravu sa Nikolom Lakićem, te je tom prilikom iznela nove detalje njegovog poznanstva sa Anom Ćurčić

Kako je Milena iznela tvrdnje, Lakić se sa Ćurčićevom poznaje mnogo duže, nego što je on predstavio u rijalitiju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita 7

 

- Ona je pričala kako je Ana kidala meso, hoćeš da ti kažem kako je ona čerupala prase. Ono što je ona zamerala Ani, to ona otprilike slično radi. Onda priča o onome kako je Ana bila povređena, kao da se smejala klipovima, ona je to isto radila kada je sahranila pokojnika, a smejala se dva dana nakon toga - rekao je Lakić.

- Ti izgleda Anu poznaješ odlično i duže od tri meseca - rekla je Milena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić Elita 7

 

- Zamera što je Ana bila kontradiktorna i što ide kao kiša oko Kragujevca, a od nje nema kontradiktornije - rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
HAHAHA

13.10.2023 10:03

Lakic ide na pobedu i njemu smeta Kacavenda,zato koristi svaki momentat da je diskredituje . Aneli jos uvek ne dira, jer je dobar sa Janjusem ,ali ima dosta vremena do kraja - krenuce i na nju . Jadno !

Aba

13.10.2023 10:28

Da ne postoji Ana Ćurčić ove godine rijaliti nebi imao temu za višesatne emisije. 2 meseca se bave ženom koja nije učesnik rijalitija a to se do sada nijad nije desilo. Trebalo bi Ani Ćurčić isplatiti honorar jer je učesnik i bez fizičkog prisustva u Šimanovcima. Voditelji deluju kao prezasićeni ovim tipom emisija i nemaju više inspiracije i ideja za razvijanje novih tema i novih pitanja, nekih drugih saznanja i događanja. Ponavljaju se i dosadno je (kažu mi neki od ljubitelja "Zadruga i "Elite" da i oni odustanu od gledanja već nakon sat - dva jer su već čuli to pitanje ili komentar vrć mnogo puta pa im je dosadno). Mnogo nedostaje Milan Milošević, on je umeo da drži pažnju do zadnjeg minuta emisije (zakuha, zapapri. isprovocira pa nasmeje ), on ne utvrđuje isto gradivo 2 meseca. Nove devojke (voditeljke) su lepe i pametne ali nisu za ovaj tip emisija. Nemaju u sebi "ono nešto" ( nema vatre, nisu podmukle i ostalo ).