LEGIJA DRŽAO MILENU I ANU NA NIŠANU! Umrle od straha kad je vitlao pištoljem ispred njih

Autor: P. R. / G. D.

Zadruga

26.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše kume preživele i oružani napad, mislile su da će zajedno umreti!

LEGIJA DRŽAO MILENU I ANU NA NIŠANU! Umrle od straha kad je vitlao pištoljem ispred njih

Foto: Profimedia, ATA Images

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić bile su prisutne u obračunu Milorada Ulemeka Legije kad su strepele da će dobiti metak koji je bio namenjen krimosu iz inostranstva, ekskluzivno saznaje Republika.

Naime, nekada najbolje prijateljice i kume, devedesetih i dvehiljaditih su harale po beogradskim klubovima, gde su bile glavna atrakcija. Jednog vikenda, kada je čuveni klub Stupica bio dupke pun, nisu slutile da će se luda žurka pretvoriti u horor film. Nekoliko sati bile su zatočene u separeu i nisu smele da mrdnu zbog sukoba koji se dešavao u separeu pored, a u kome je glavni akter bio bivši komandant JSO.

- Milena i Ana su bile ubitačna kombinacija za noćne provode i svi u gradu su ih znali kao opasne devojke. Sva vrata su im bila otvorena zato što su bile atraktivne, moćne i imale su jaka leđa. Uvek su ih čuvali opasni momci. Niko nije smeo da ih popreko pogleda ili, nedajbože, nešto loše kaže. Ipak, tokom mladosti i ludih provoda, Ana i Milena su imale situacije gde su čak bile zabrinute za život i mislile su da neće izvući živu glavu. Upravo jedna takva scena desila se pre više od 20 godina, kad su zajedno izašle na mesto koje je važilo za veoma popularno, ali se znalo da tamo dolaze žestoki momci s vrelog asfalta - počinje priču osoba bliska bivšim prijateljicama, koja se u to vreme družila s njima, pa nastavlja dalje:

Republika

Foto: Tik Tok/printscreen

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda

- Sinonim za burna vremena bio je čuveni klub "Bojan Stupica", koji je obeležio noćni život devedesetih i dvehiljaditih. Upravo jednog vikenda smo svi izašli tamo, naše veće društvo. Taman za jedan separe. Milena i Ana su blistale, stvarno su bile devojke za poželeti, sve ostale smo bile u senci. Te večeri u istom klubu pojavio se Milorad Ulemek Legija i to baš separe pored nas. Bilo im je interesantno, on je bio faca, momak na glasu, opasna zver u Beogradu. Milena i Ana su se prsile da ih primeti, pogleda. Veče je bilo savršeno, sve dok nije počela svađa u separeu pored. Legija je jednog momenta izvadio pištolj i počeo da vitla njim na sve strane. Tada je bilo jasno da je situacija opasna i nimalo bezazlena. Muzika je stala, žene su počele da vrište - nastavlja dalje ženska osoba koja se našla na licu mesta devedesetih s dve kume.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Profimedia

Milena Kačavenda i Milorad Ulemek Legija

- Niko nije smeo da mrdne cele noći. Legija je imao sukob s momkom iz inostranstva i pretio je da će ga upucati. Milena i Ana su se tresle od straha. Ma plakale su zato što su bile na korak do Legije, koji je imao pištolj i mogao je da opali svakog časa i ubije nekog od njih. On je bio pijan u tom trenutku, moglo je svašta da se desi. Nevini su mogli da stradaju. Iako su njih dve pokušale da pobegnu, obezbeđenje od Legije se isprečilo između i nikome nije dalo da mrdnu, pa ni devojkama: "Gotove smo, drži me, kumo, umrećemo zajedno. Nema nam spasa odavde. Volim te, ako umrem, kaži majci i ocu da me kremiraju", govorila je Kačavenda kroz suze kumi Ani. Drama se završila posle više od sat vremena. Legija je spustio loptu, a stranac kog je hteo da ubije isteran je napolje. Milena i Ana su pobegle glavom bez obzira i nisu ušle u taj klub mesecima - završava prijateljica Milene i Ane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Realno

26.09.2023 10:16

Divan tekst, topla ljudska prica...Zelim da vam cerke budu kao ove dve koje su uzivale harajuci klubovima

Ceca

04.02.2024 20:20

Najbolje je...moglo je da bude...mogle su da poginu...mogao je da puca... e pa nije, ii....davite stvarno