IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO RAT: Zapretio brutalnim raskrinkavanjem, ovo će izazvati ZEMLJOTRES u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik pobesneo zbog izdaje prijatelja Nikole Lakića.

IVAN MARINKOVIĆ OBJAVIO RAT: Zapretio brutalnim raskrinkavanjem, ovo će izazvati ZEMLJOTRES u Šimanovcima!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Na samom početku rijalitija "Elita" kao bomba je odjeknula vest da je bivša učesnica "Zadruge", Ana Ćurčić, bila intimna sa Nikolom Lakićem. Tu infomraciju Ivan Marinković je prvo izjavio za Republiku, što je izazvalo opštu pometnju. Lakić je to demantovao, a pre samo nekoliko dana izneo je optužbe na račun svog prijatelja Ivana, koji je trebao da mu bude podrška tokom boravka u takmičenju.

Ivan se sad oglasio za domaći medij i priznao koliko je besan zbog Lakićeve izdaje, ali mu i najavio pakao ako krene da ga raskrinkava i govori sve što zna o njemu. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, Instagram.com, youtube.com/AmiG Show

Ivan Marinković, Ana Ćurčić i Nikola Lakić

- Video sam, on dečko nije normalan, izgubio je kompas. Ja sam trebao da mu budem podrška u "Eliti", a ispašće da mi se opasno zamerio! Mnogo se prok**čio i sad gazi i preko svojih prijatelja. Ne dao mu Bog da ja počnem još mnogo toga da pričam. Dečko treba da shvati da mu se napolju svi smeju, a on tripuje da je unutra zanimljivo to što priča vezano za Anu - istakao je Ivan, te je dodao:

- Čovek mi je doslovce rekao da je bio intiman sa njom, ali da ne bi da se njegovo ime spominje, što sam do nekog trenutka i ispoštovao. Ali, kada je počeo da okreće priču, i još da lupetara gluposti...E, pa druže, shvati da sam ja i za tebe i za mnoge doktor za rijaliti, a najmanje sam u istom lažov - zaključio je Marinković za Pink.rs

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

13.10.2023 22:57

Aj u rupu pacove