CAR CELE NOĆI ZVAO MAJU: Obelodanila dokaz iz telefona, ponovo RASKRINKALA bivšeg! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.10.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva javno okačila listu propuštenih poziva.

CAR CELE NOĆI ZVAO MAJU: Obelodanila dokaz iz telefona, ponovo RASKRINKALA bivšeg! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Maja Marinković i Filip Car su ponovo na ratnoj nozi, od kada je Marinkovićeva obelodanila prepiske sa Carem, u kojima je on poziva da dođe u Crikvenicu, iako je tada još uvek bio sa Aleksandrom Nikolić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Filip Car i Aleksandra Nikolić

Međutim, kako je Filip odlučio da se oglasi javno, odnosno u emisiji "Premijera", Maja mu je unapred zapretila i poručila da pripazi na koji način uzima njeno ime u usta.

Međutim, Maja je tokom noći na svom Instagram profilu objavila listu propušten poziva sa skrivenog broja. Očigledno je da je ona uverena da ju je Car ponovo dozivao u sitnim satima, zbog čega ona nije imala mira. 

Marinkovićeva je podelila dokaz javno, a ona uz to naravno ostavila komentar u svom stilu. 

- Bože! Ima li ovoj bolest kraja? - napisala je ona na Instagram storiju i uz to dodala emotikone koji se čude i plaču od smeha. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković objavila listu propuštenih poziva

 

Podsećamo, ona je juče upozorila Filipa da vodi računa kako priča o njoj, jer može da objavi njegov eksplicitni sadržaj. 

- S obzirom na to da sam videla najavu za emisiju koja će sutra biti emitovana, gde dotični pokazuje moje skrinšotove, mislim da je to toliko smešno, jer dečko ne ume da se izvuče iz situacije, pa grebe i rukama i nogama. Žao mi je, mišu mali, koji ne smeš da mrdneš iz tog tvog sela, bolje ti je da povedeš računa na koji način uzimaš moje ime u usta, inače će svi imati priliku da vide nastavak cirkusa, koji nije preporučljiv za osobe ispod 18 godina - napisala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading